2013-02-15 00:33:20
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΒΑΝΤΕ (3-0)
Σε ένα παιχνίδι που τίποτα δεν πήγε καλά, που ο Ολυμπιακός έχασε με το βαρύ 3-0 από τη Λεβάντε και μειώθηκαν στο ελάχιστο οι ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης των ερυθρόλευκων δεν ξεχώρισε, αφού όλοι τους ήταν τραγικοί αλλά και πολύ κάτω του μετρίου συνολικά.

Ανεξάρτητα από τον διαιτητή και τα όποια λάθη του που έκριναν ή όχι το αποτέλεσμα, το γεγονός και το κυρίως θέμα είναι πως οι ερυθρόλευκοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν στην Ισπανία ή μπορεί και να μην πήγαν καθόλου... Αυτή είναι η εικόνα που παρουσιάσαν... ΑΠΟΝΤΕΣ! Από την αρχή και πολύ πριν μπει το πρώτο γκολ που η αλήθεια είναι πως έδωσε τη χαριστική βολή ώστε να τα... χάσουν τελείως και να μην αντιδράσουν σε κανένα σημείο του αγώνα και τελικά να πάρουν αυτό που άξιζαν! Μια ήττα που τους κόβει την ελπίδα για... "κάτι καλό στην Ευρώπη" και επιπλέον προβλημάτισαν ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους... Που ήταν ο μόνος που "πάλεψε" κόντρα στους Ισπανούς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.


Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά Μέγιερι:

Μπορεί να μην έφταιγε απόλυτα σε κανένα από τα γκολ, αλλά η ουσία είναι ότι δέχτηκε τρία και επιπλέον σε κανένα σημείο δεν φάνηκε να εμπνέει σιγουριά στους συμπαίκτες του με εξαίρεση τη διπλή απόκρουση στις καθυστερήσεις που ουσιαστικά έσωσε τους ερυθρόλευκους από το να δεχτούν τέταρτο.

Μανιάτης:

Επέστρεψε στην φυσική (θεωρητικά) θέση αυτή του δεξιού μπακ επειδή μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη δεν αποκτήθηκε κάποιος στην θέση αυτή, αλλά μάλοον έδειξε να την έχει ξεχάσει. Προσπάθησε μεν, αλλά φάνηκε πως σε αυτό το επίπεδο και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να παίξει πλέον στη θέση αυτή.

Μανωλάς:

Από τις χειρότερες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα... Τον έκαναν ότι ήθελαν οι παίκτες της Λεβάντε και έχει μερίδιο ευθύνης και στα δύο από τα τρία γκολ των Ισπανών, σε μια από τις χειρότερες μέρες του με τον Ολυμπιακό.

Κοντρέρας:

Τα ίδια ισχύουν και για τον Χιλιανό που ναι μεν δεν έκανε το τραγικό λάθος, αλλά δεν έκανε και το κάτι παραπάνω για να βοηθήσει την ομάδα του και τους συμπαίκτες του, όσο πραγματικά θα μπορούσε.

Χολέμπας:

Στο πρώτο γκολ θύμισε αμυντικό μπάσκετ με τα πίσω βήματα, αφήνοντας τον ποδοσφαιριστή της Λεβάντε να ανοίξει το σκορ και μπορεί να μην έκανε το πέναλτι αφού μάρκαρε εκτός περιοχής αλλά αυτό καταλογίστηκε και χρεώνεται το 2-0 εις βάρος της ομάδα του, ενώ δεν βοήθησε σε κανένα σημείο επιθετικά, αφήνοντας πολλές φορές τους Ισπανούς να κάνουν... ότι ήθελαν από την πλευρά του. Από τα χειρότερα του παιχνίδια...

Μοντεστό:

Ότι ισχύει για τον Μανιάτη, ισχύει και με τον Μοντέστο. Ο Κορσικανός έδειξε ότι πλέον δεν μπορεί να είναι το αμυντικό χαφ που θα έπρεπε σε ένα τέτοιο παίχνίδι και φάνηκε με τον χειρότερο για τον Ολυμπιακό τρόπο.

Φέισα:

Σε ρηχά νερά και ο Σέρβος. Κακός αμυντικά, σχεδόν τίποτα δημιουργικά, δεν βοήθησε και από δικά του λάθη απειλήθηκε πολλές φορές ο Ολυμπιακός ενώ από ένα κακό κοντρόλ του ξεκίνησε το τρίτο γκολ των Λεβαντίνων.

Αμπντούν:

Όσο έπαιξε δεν μπορεί να κριθεί. Ο Αλγερινός αποβλήθηκε άδικα, όπως ισχυρίζεται και ο ίδιος και στο χρόνο που έπαιξε δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά στη γενική ανυπαρξία των ερυθρόλευκων.

Μασάντο:

Από τα χειρότερα παιχνίδια του με τα ερυθρόλευκα. Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου και για αυτό ο Μίτσελ τον αντικατέστησε, αν και όπως αναφέραμε και νωρίτερα άπαντες ήταν τραγικοί.

Βλαχοδήμος:

Έδειξε στη γενική κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού πως ακόμα θέλει πολλή... δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει για να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο.

Τζιμπούρ:

Προσπάθησε, είχε δοκάρι και όσες φορές του δόθηκε η μπάλα, έκανε ότι μπορούσε για να κάνει ζημιά στους Ισπανούς. Σταθηκε άτυχος στην φάση που θα μπορούσε να κάνει το 3-1, αλλά τουλάχιστον αυτός πάλεψε λίγο.

Γκρέκο:

Πήρε την θέση του κακού Μοντέστο και δεν έκανε απολύτως τίποτα...

Μήτρογλου:

Δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά αφού δεν πήρε καν πάσες, αλλά συνολικά δεν απείλησε σε κανένα σημείο τη Λεβάντε σε μια κακή βραδιά και για αυτόν.

Φετφατζίδης:

Δεκαπέντε λεπτά έπαιξε και δεν φάνηκε καθόλου, όπως και κανένας από τους συμπαίκτες του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ