2013-02-15 05:58:04
Φωτογραφία για Νεκροί πέντε φίλοι της Ντόρτμουντ σε αεροπορικό
Η επιτυχία της Ντόρτμουντ με το ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Σαχτάρ επισκιάστηκε από το θάνατο πέντε οπαδών της σε αεροπορικό δυστύχημα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Σαχτάρ Ντόνετσκ με τη Ντόρτμουντ έγινε γνωστό πως ένα αεροπλάνο συνετρίβη στο Ντόνετσκ. Από τις πρώτες πληροφορίες δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν.

Πριν από το παιχνίδι, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα, με τις έρευνες να συνεχίζονται για το μέγεθος της τραγωδίας. Η πυκνή ομίχλη που επικρατούσε ανάγκασε το αεροπλάνο να προβεί σε προσγείωση έκτακτης ανάγκης, χωρίς επιτυχία δυστυχώς.

Η πτώση έγινε 700 μέτρα μακριά από το αεροδρόμιο. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 44 άνθρωποι και μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, πέντε φίλοι της Ντόρτμουντ έχασαν τη ζωή τους.

Ένας από τους επιβάτες και φίλος της Ντόρτμουντ τόνισε μετά το συμβάν: «Όλοι θα πάμε στο γήπεδο για τι αγαπάμε την ομάδα μας», είπε ο Ιγκόρ που δεν θέλησε να δώσει στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους. «Ήμουν τυχερός», αρκέστηκε να πει.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ