2013-02-15 07:17:03
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Συνεχή τα κρούσματα διαρρήξεων σε κυλικεία
Στόχος διαρρηκτών έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες 10 σχολικά κυλικεία, κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Οι «ποντικοί»… τρυπώνουν σε αυτά βράδυ και κλέβουν τρόφιμα, χυμούς και εμφιαλωμένο νερό, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις αρπάζουν και τα... ψιλά από τις ταμειακές μηχανές.

Όπως εξήγησε μάλιστα ο πρόεδρος του Σωματείου Κυλικειαρχών Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», Στέφανος Φακούδης, υπάρχουν κρούσματα κλοπής ακόμα και του πετρελαίου θέρμανσης μέσα από τις δεξαμενές.

«Μόνο το δικό μου κυλικείο, στη περιοχή της Πυλαίας, έχει γίνει δύο φορές στόχος διαρρηκτών, παρότι βρίσκεται μέσα στο σχολείο. Την πρώτη φορά οι διαρρήκτες πήραν μόνο τρόφιμα που είχα ετοιμάσει για την επόμενη ημέρα, χυμούς και νερά, ενώ τη δεύτερη έφυγαν και με το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, που είχε μέσα 80 ευρώ σε ψιλά. Ευτυχώς δεν πήραν ολόκληρη τη μηχανή, γιατί μετά θα έπρεπε να πληρώσω και το πρόστιμο, εκτός από το να αποσβέσω τα κλεμμένα και να επιδιορθώσω τις καταστροφές», τόνισε.

salonicanews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ