2013-02-15 08:51:01
Φωτογραφία για Αστρολογικές Προβλέψεις
Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου. 

Η δύναμη της απόφασης είναι αποκλειστικά και μόνο δική μου. 

ΚΡΙΟΣ

Αφού νιώσατε την δύναμή σας να επανέρχεται εσείς τώρα είστε έτοιμοι να σταθεροποιήσετε αυτό που κερδίσατε για αυτό μην χάσετε χρόνο και δείτε τα δικά σας θέλω και τις δικές σας επιθυμίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε γενικά ερωτική εύνοια και περισσότερο ανοικτές κεραίες απέναντι σε ερωτικά μηνύματα. Νιώθετε ότι στην καριέρα σας τα πράγματα είναι σε αδράνεια ή αυτό που κάνετε δεν είναι πολύ φανερό και ίσως δεν παίρνετε την αναγνώριση που έχετε ανάγκη. Είναι που μαζεύετε εμπειρίες για αυτό να είστε πιο προσηλωμένοι και περισσότερο συγχωρητικοί με τον εαυτό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε και πάλι ότι θα τα καταφέρετε πολύ καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες. Είστε όμως έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις και αυτό θα σας βγάλει από διλλήματα αλλά και εντάσεις
. Το να είστε προοδευτικοί σε ιδέες και απόψεις θα σας βοηθήσει γιατί θα κάνετε καλύτερη ανταλλαγή απόψεων με συνεργάτες και με τα άτομα που περιστοιχίζεστε. Μερικές φορές γίνεστε ίσως και απρόσωποι σαν να έχετε μια μάσκα απέναντι στα προβλήματα. Αυτό ίσως να σας δίνει αποστάσεις από τους άλλους αλλά δεν σας βοηθάει στις συνεργασίες. Παρόλα αυτά είναι η ημέρα που θα κερδίσετε αρκετά πράγματα κυρίως σε υλικά θέματα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε κάπως κουρασμένοι και μπορεί να θέλετε είτε να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας είτε να μείνετε μόνοι. Αυτό βέβαια θα σας κάνει καλό γιατί θα κινήσετε καταστάσεις ώστε να ολοκληρωθούν αυτά που παλεύετε ένα μεγάλο διάστημα. Επειδή θα χαλαρώσετε θα τα δείτε με μεγαλύτερη ψυχραιμία και ίσως να μπορέσετε να εκτονώσετε την συναισθηματική σας ευαισθησία. Ο Σκορπιός ίσως να είναι πιο κοντά σας αφού εσείς θα προσπαθήσετε να τον καταλάβετε τουλάχιστον στον τρόπο που λειτουργεί απέναντί σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια θετικά νέα είτε από το εξωτερικό είτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κερδίσετε έδαφος είτε με κάποιες δηλώσεις που μπορεί να κάνετε είτε με τον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε σε μια ομάδα από φίλους είτε μέσα στην κοινωνική σας ζωή. Γενικά αυτό το διάστημα κάνετε πολλά πράγματα αλλά είναι αναγκαίο να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες γιατί αυτό είναι απαραίτητο για την σχέση σας με τους γύρω σας. Ένα νομικό θέμα ή κάποια δουλειά που αφορά το εξωτερικό θα σας δώσουν την ευκαιρία να κινήσετε τα νήματα γιατί μερικές φορές νιώθετε εγκλωβισμένοι. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος είναι τα άτομα που σας βοηθούν να σκέφτεστε διαφορετικά. 

ΛΕΩΝ

Είστε κάπως προβληματισμένοι κυρίως με έναν Ταύρο ή Σκορπιό. Αναγκαστικά θα γίνετε πιο πρακτικοί σε θέματα υλικής μέριμνας και πιθανόν να κατεβάσετε τον πήχη και τις φιλοδοξίες σας. Το να είστε ανασφαλείς μερικές φορές δεν είναι και πολύ κακό κυρίως στα οικονομικά σας για αυτό να μην σας νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Βγάλτε αυτό που νιώθετε για να ξελαφρώνετε που και που. Υπάρχουν άτομα βέβαια που είναι δίπλα σας αρκεί να είστε πιο συνεργάσιμοι και κοντινοί μαζί τους κυρίως Υδροχόο. Μια ξαφνική δουλειά στο εξωτερικό θα σας παρακινήσει για δράση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε και πάλι εκείνη την σιγουριά με τον εαυτό σας και αυτό θα σας κάνει να ισορροπήσετε στα δύσκολα. Ο λόγος που μερικές φορές είστε μόνοι είναι επειδή είστε πολύ πρακτικοί και λογικοί και ίσως να λείπει ένα μέρος από το συναίσθημά σας. Αυτή την περίοδο σας παρουσιάζεται η ευκαιρία μέσω των άλλων να εκφράσετε αυτό που κρύβετε μέσα σας με μεγαλύτερη ευκολία για αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο παρόλο που μπορεί να νιώθετε ένα μικρό ανταγωνισμό ή μια διάθεση επιθετικότητας με τους γύρω σας. 

ΖΥΓΟΣ

Είστε πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και αυτό θα σας δώσει μια απόλυτη στάση απέναντι στους άλλους. Ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που σας δίνει μάθημα σε θέματα υλικά, πρακτικά και δημιουργίας. Έχετε βέβαια την ευκαιρία να εκτονώνετε την μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία που έχετε αυτή την περίοδο είτε μέσα από ένα συμμάζεμα στη δουλειά σας είτε βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους μέσα σε μια σχέση που μπορεί και να έχει ξεφύγει από τα χέρια σας και από αυτό να νιώσετε καλύτερα. Προσπαθείτε να είστε εντάξει σε υποχρεώσεις έναντι τρίτων και σε οικονομικά θέματα που αφορούν συνεργασίες σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνεστε πολύ δυναμικοί με θέματα που αφορούν την δουλειά σας ή μια δραστηριότητα που θα χρειαστεί να αναλάβετε εσείς τα ηνία για να την βγάλετε πέρα. Μην αφήνετε κάποιες καταστάσεις να σας καπελώνουν και καλύτερα να είστε πρώτα σίγουροι πριν βγάλετε συμπεράσματα ή πορίσματα. Να είστε προσεκτικοί με τα ατομικά σας πράγματα γιατί έχετε τάση αφηρημάδας. Ο Ταύρος έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Επειδή έχετε την ανάγκη να έχετε χρήματα τουλάχιστον θα προσπαθήσετε για σήμερα να κάνετε κινήσεις που ακόμα και μέσω τρίτων που θα σας φέρουν πολύ κοντά στον στόχο σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απελευθερώνεστε και είστε περισσότερο ο εαυτός σας σε ερωτικά θέματα. Πιστεύετε ότι η γνησιότητα είναι αναγκαία για να είστε με ένα πρόσωπο. Ο Κριός ή ο Ταύρος μπορεί να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Τα ταξίδια και οι επαφές με γκρουπ ή ομάδες θα σας κάνουν καλό και θα σας δώσουν άλλο ορίζοντα το οποίον έχετε ανάγκη για να ρίχνετε τα βέλη σας. Παρθένος και Ιχθύς είναι μέσα στην σφαίρα της επιρροής σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αφού θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και θα πείτε αλήθειες, καλό είναι να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και κυρίως με θέματα του σπιτιού σας. Γενικά η απασχόληση είναι το καλύτερο φάρμακο για να ξεφύγετε από τις αρνητικές αντιδράσεις ενός ατόμου που μπορεί αυτή την περίοδο να σας αποσυντονίζει. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια θετική εξέλιξη στο θέμα ενός ακινήτου ή σε μια δουλειά που σχεδιάζετε να κάνετε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήδη έχετε κάνει τις κινήσεις σας στο επίπεδο των οικονομικών και τώρα περιμένετε τα αποτελέσματά τους. Μπορεί να βγάλατε όλα σας τα απωθημένα πάνω σε άτομα και καταστάσεις και τώρα να νιώθετε πιο ανακουφισμένοι. Σίγουροι πλέον για τον εαυτό σας μπορείτε να διεκδικήσετε υλικές καταστάσεις που θα σας δώσουν τη σιγουριά και την σταθερότητα αρκεί να πείτε το «ναι» ακόμα και σε μια συνεργασία που σας φαίνεται δύσκολη ή ότι θα κάνετε συμβιβασμούς. 

ΙΧΘYΕΣ

Αποκτάτε τη σταθερότητα και την ηρεμία που έχετε ανάγκη για να μην νιώθετε ξεκρέμαστοι και μόνοι. Η πρόταση που έχει γίνει σε ένα δικό σας άτομο ή ακόμα και στον σύντροφό σας κάπου θα ευνοήσει και εσάς και κυρίως όσο αφορά στον οικονομικό τομέα. Καλό είναι να ξεκουραστείτε και να μοιραστείτε μαζί με αγαπημένα άτομα όμορφες στιγμές χωρίς να είστε βουτηγμένοι στην μιζέρια και την αυτολύπηση. Το Λιοντάρι είναι συνέχεια μέσα στην καθημερινότητά σας και σας βγάζει από ένα αδιέξοδο αρκεί να αντιληφθείτε ότι είναι για το καλό σας.

Πηγή: www.fimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ