2013-02-15 10:36:36
Φωτογραφία για Πιστόλιους με 4 σφαίρες...
Ο νοτιοαφρικανός αθλητής Οσκαρ Πιστόριους οδηγήθηκε στο δικαστήριο της Πρετόριας, όπου θα τού απαγγελθούν κατηγορίες για τον φόνο της αρραβωνιαστικιάς του Ρέεβα Στέενκαμπ.

Ο ζωντανός θρύλος των Παραολυμπιακών Αγώνων πέρασε τη νύχτα στη φυλακή(όπως και όλες τις υπόλοιπες της ζωής του-όπως όλα δείχνουν...).

Η υπόθεση έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των διεθνών μέσων ενημέρωσης καθώς αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν του 26χρονου αθλητή.

Ο δικαστής θα αποφασίσει εάν θα αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση ο Πιστόριους. Η κατηγορούσα αρχή αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο Πιστόριους πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση.

Ο αθλητής έφθασε στο δικαστήριο στο πίσω μέρος αστυνομικού οχήματος κρύβοντας το πρόσωπό του πίσω από μία κουκούλα και ένα τετράδιο σημειώσεων.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες στην κατοικία του Οσκαρ Πιστόριους, σε προάστιο της Πρετόριας, όπου βρέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη το πτώμα της Ρέεβα Στέενκαμπ, η οποία έφερε τραύματα από πιστόλι των 9 χιλιοστών στο κεφάλι, στο σώμα και στο χέρι. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ