2013-02-15 13:36:02
Φωτογραφία για Περιπέτεια για ανδρόγυνο κοντά στο σκουπιδότοπο της Αμαλιάδας...
Σε περιπέτεια, με αίσιο ευτυχώς τέλος, μετατράπηκε η βόλτα ενός ζευγαριού χθες στην Αμαλιάδα, που έχασε τον προσανατολισμό του και αντί για την εκκλησία βρέθηκε με το... αυτοκίνητο εγκλωβισμένο στη λάσπη κοντά στον σκουπιδότοπο στην περιοχή των "Κονιδεΐκων".

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο 35χρονος Αμαλιαδίτης μαζί με την σύζυγό του, που διαμένουν στο εξωτερικό και έχουν έρθει για λίγες ημέρες στην Αμαλιάδα, αποφάσισαν να πάνε μία βόλτα με το αυτοκίνητο.

Δεν έστριψαν

Βασικός προορισμός τους ήταν το εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας, κοντά στην περιοχή της Φραγκαβίλλας, για να ανάψουν ένα κεράκι. Ωστόσο, κάτι η βροχή, κάτι η μειωμένη ορατότητα, το ζευγάρι δεν είδε ποτέ την σχετική ταμπέλα στο δρόμο και δεν έστριψε ποτέ αριστερά για να βρει την εκκλησία.

Αντίθετα, συνέχισαν την πορεία τους, χωρίς φυσικά να καταλάβουν ότι είχαν απομακρυνθεί από τον προορισμό τους. Το ζευγάρι πέρασε έξω από τον σκουπιδότοπο των Κονιδεΐκων και χωρίς να το καταλάβει, συνέχισε ακολουθώντας το δρόμο για την Κορυφή. Κάποια στιγμή όμως η διαδρομή σταμάτησε απότομα, αφού το αυτοκίνητο κόλλησε μέσα σε λάσπες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω και απλώς ακινητοποιήθηκε στο σημείο.


Τότε ήταν που το ζευγάρι κατάλαβε ότι όχι μόνο δεν είχε βρει την εκκλησία, αλλά είχε χαθεί συν τοις άλλοις, σε ένα μέρος εντελώς άγνωστο, στη μέση του πουθενά!

Ειδοποίησε την Αστυνομία

Για καλή τους τύχη, ο 35χρονος είχε πολύ καλό κινητό τηλέφωνο μαζί του, το οποίο ευτυχώς είχε σήμα, οπότε μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάστηκε να καλέσει το Αστυνομικό Τμήμα Αμαλιάδας ζητώντας βοήθεια.

Ο 35χρονος προσπαθούσε τηλεφωνικά να εξηγήσει στους αστυνομικούς που περίπου βρισκόταν, ενημερώνοντας για την διαδρομή που είχε ακολουθήσει, χωρίς βέβαια να μπορεί να δώσει με πλήρη ακρίβεια την θέση.

Η Αστυνομία από την πλευρά της ζήτησε την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας και πέριξ του σκουπιδότοπου βρέθηκαν αστυνομικοί και πυροσβέστες να αναζητούν μέσα στο σκοτάδι το "χαμένο" αυτοκίνητο.

Η επιχείρηση βέβαια στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, το ζευγάρι βρέθηκε σώο και αβλαβές, ωστόσο η επιστροφή στην Αμαλιάδα δεν έγινε με το αυτοκίνητό του, αφού εκείνη την ώρα δεν υπήρχε τρόπος για να το απομακρύνουν από το σημείο και το άφησαν για να επανέλθουν σήμερα το πρωί με το κατάλληλο όχημα που θα το ξεκολλήσει από τις λάσπες.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το ζευγάρι δεν θα ξεχάσει ποτέ την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αφού πλέον σημαδεύτηκε από την περιπέτειά τους!

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ