2013-02-15 15:09:03
Φωτογραφία για Η στιγμή που ο Πιστόριους ξεσπάει σε λυγμούς
Κρατώντας το κεφάλι του ανάμεσα στα χέρια του με εμφανή την απόγνωση, ο Όσκαρ Πιστόριους ξέσπασε σε κλάμματα την ώρα που του απαγγέλονταν κατηγορίες για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στένενκαμπ.

"Ηρεμήστε. Ελάτε. Καθήστε", του είπε ο δικαστής.

Η διαδικασία άρχισε με καθυστέρηση 2 ωρών εξαιτίας των εκοντάδων δημοσιογράφων που βρίσκονται στο δικαστήριο και έφτασαν στη Νότια Αφρική από όλα μήκη και πλάτη της γης για να καλύψουν το γεγονός.

Δίπλα του ήταν ο πατέρας και ο αδερφός του. Τελικά αποφασίσθηκε να παραμείνει υπο κράτηση έως την Τρίτη 19/02 οπότε και θα σηζητηθεί το αίτημα της αποφυλάκισής του με εγγύηση.

Νοτιοαφρικανοί εισαγγελείς θα υποστηρίξουν ότι ο Οσκαρ Πιστόριους διέπραξε φόνο εκ προμελέτης όταν πυροβόλησε θανάσιμα τη φίλη του Ρέεβα Στέενκαμπ στην πολυτελή κατοικία του στην Πρετόρια,.

Ο Πιστόριους θα παραμείνει προφυλακισμένος μετά την αναβολή από το δικαστή Ντέσμοντ Νερ, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε ο 26χρονος αθλητής, της ακροαματικής διαδικασίας για την Τρίτη και την Τετάρτη οπότε η υπεράσπιση αναμένεται να ζητήσει την αποφυλάκισή του με εγγύηση.

Ο Πιστόριους θα παραμείνει προφυλακισμένος σε κελί αστυνομικού τμήματος της Πρετόριας. Οι δικηγόροι του ζήτησαν τη μεταφορά του αλλού ωστόσο το αίτημά τους απορρίφθηκε από το δικαστή ο οποίος έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγο να τύχει ευνοϊκής μεταχείρισης.
πηγή
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ