2013-02-15 17:19:23
Φωτογραφία για ΑΕΚ: «Σκοτωμός» σε απευθείας μετάδοση!
Εντονη φραστική αντιπαράθεση είχαν Ανδρέας Δημητρέλος και Αντώνης Ηλιόπουλος, που φιλοξενήθηκαν στον «αέρα» αθλήτικού ραδιοφωνικού σταθμού. «Δεν εμπιστεύομαι τη διοίκηση της ΑΕΚ», ξεκαθάρισε ο δεύτερος.

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλο και του πρώην μέλους του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνη Ηλιόπουλου, με αφορμή την ταμειακή διευκόλυνση ύψους 300.000 ευρώ από άγνωστο επενδυτή. Μιλώντας στον σταθμό "Novasport FM", ο Ηλιόπουλος άφησε πολλές αιχμές κατά του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος παρενέβη άμεσα για να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Aρχικά έκανε γνωστό ότι κανείς δεν τον ειδοποίησε για το πότε θα γίνει Δ.Σ. Eπίσης, ότι η όλη επικοινωνία έγινε μέσω τηλεφώνου και δεν ήταν τίποτα επίσημο: "Πήρα τηλέφωνο, και ρώτησα γιατί τόση βιασύνη να γίνει την Πέμπτη, και μου απάντησαν για κάποιο δάνειο. Ολα αυτά έγιναν από το τηλέφωνο”.


Το πρώην μέλος του συμβουλίου συνέχισε με καυστικά σχόλια για την νυν διοίκηση της ΑΕΚ και τόνισε ότι δεν πρόκειται να συμφωνήσει αν δεν μάθει το όνομα... του αγνώστου: “ Μου είπαν ότι, για να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει το δάνειο, υπήρχε όρος να παραμείνει στην προεδρία της ΑΕΚ ο Δημητρέλος. Μου ζήτησαν την έγκριση για ένα δάνειο για το οποίο δεν γνώριζα τους όρους. Όταν μου λένε πως θα σου αποκρύψουμε ποιος δίνει τα χρήματα, δεν πιστεύω να είναι διαφανείς διεργασίες αυτές. Που ξέρω εγώ από που μπορεί να προέρχονται τα χρήματα; Μπορεί από ναρκωτικά ή από ξέπλυμα! Αν δεν μου πουν από που προέρχεται αυτό το δάνειο δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να συμφωνήσω. Εγώ τους είπα ότι αρνούμαι να εγκρίνω κάτι για το οποίο δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα άτομα που διοικούν την ΑΕΚ”.

Τότε παρενέβη ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος υποστηρίζοντας ότι όσα λέει ο κ. Ηλιόπουλος δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα: “Να μας πει ποιος του είπε πως θα πρέπει να μείνω στην προεδρία της ΑΕΚ για να πάρει η ομάδα το δάνειο; Ο κύριος που θέλει να δώσει τα χρήματα στην ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του. Αυτός ο άνθρωπος δεν θέλει να αναμειχθεί το όνομά του.”

Σεε ότι αφορά το δάνειο, υποστήριξε ότι από την στιγμή που μπαίνει ένα τόσο σεβαστό ποσόν και η κατάθεση θα γίνει από τράπεζα σε τράπεζα τότε δεν τίθεται ζήτημα "ξεπλύματος" χρημάτων, ή οποιασδήποτε άλλης παρανομίας.

Κλείνοντας την διαμάχη αυτή, ο Ανδρέας Δημητρέλος, τόνισε ότι η προτεραιότητα της ΑΕΚ είναι να βρεθούν χρήματα, ειδικά τώρα που η ομάδα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να της επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο, ύστερα από τον έλεγχο των βιβλιών της που θα κάνει το ΣΔΟΕ.

Ρένα Καλαϊτζίδου/enet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ό,τι σπέρνεις, θερίζεις...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ