2013-02-15 17:15:08
Φωτογραφία για Σκοτώνουν τη σχέση!
Τι πιο ρομαντικό από το να σε αρπάξει ο σύντροφός σου στην αγκαλιά του και να σου χαρίσει ένα παθιασμένο φιλί, καταμεσής ενός πολυσύχναστου δρόμου;

Κι όμως σύμφωνα με νέα έρευνα, η πράξη αυτή είναι ικανή να "σκοτώσει" τον έρωτα και ως εκ τούτου το ζευγάρι να οδηγηθεί στο χωρισμό.

Το "χωρίζουμε" είναι πιο πιθανό ειπωθεί από τις γυναίκες παρά από τους άνδρες. Στην εν λόγω έρευνα συμμετείχαν πάνω από 2.000 γυναίκες, με το ¼ να δηλώνει πως δεν τους αρέσουν οι περιπτύξεις και πως ντρέπονται να κρατούν ακόμα και το χέρι του συντρόφου τους όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο.

Μάλιστα, μία στις δέκα τολμά να δηλώσει, πως είναι αιτία χωρισμού αν κάποιος από τους συντρόφους τους είναι ιδιαίτερα διαχυτικός κατά την έξοδο τους, ακόμα κι αν πρόκειται για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου.

"Πιστεύω πως οι άνθρωποι έχουν χάσει τη μαγεία για την Ημέρα των Ερωτευμένων, καθώς μπορούν να είναι μαζί και να βρίσκονται ερωτικά κάθε μέρα. Επίσης, έχει παίξει μεγάλο ρόλο και η καθαρή εμπορευματοποίηση της συγκεκριμένης ημέρας, που αφήνει πλέον του περισσότερους αδιάφορους" σημειώνει η Τρέισι Κοξ (Tracy Cox), ειδική στις σεξουαλικές σχέσεις.

 

 

http://www.radar.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ