2013-02-15 17:50:28
Φωτογραφία για Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ
Τον ορισμό αρμόδιου υφυπουργού για τη διαχείριση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Νέος υφυπουργός Κυριάκος Βιρβιδάκης, ορκίζεται το Σάββατο. Τον ορισμό υφυπουργού, που θα υπάγεται στο υπουργείο Ανάπτυξης, εισηγήθηκε ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης.

Στην ομιλία του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτεταμένα στη διαχείριση των κονδυλίων και επισήμανε ότι «τα χρήματα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο, να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και να μην υπάρξει κατακερματισμός σε μικρά έργα». Αναφέρθηκε στο μείζον θέμα της ανεργίας λέγοντας ότι «έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και ότι αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπισή της και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής».

Σημείωσε πάντως ότι η πολιτική του μέχρι τώρα απέδωσε, ότι εξασφαλίστηκε η παραμονή της χώρας στο ευρώ και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης. Απευθυνόμενος προς τους υπουργούς του είπε ότι «θέλω να έλθετε να μου πείτε τα προβλήματά σας και ποιες λύσεις προτείνετε».


Για τον λόγο αυτόν ανακοίνωσε κύκλο συναντήσεων με τους υπουργούς του στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ξεκινά την Τετάρτη στις 10 πμ με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, στις 12 μμ με του υπουργείου Γεωργίας, στις 5 μμ του υπουργείου Περιβάλλοντος και στις 7 μμ του υπουργείου Υγείας. Την Πέμπτη στις 10 πμ θα δει την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και στη 1 μμ του υπουργείου Εργασίας. Την Παρασκευή στις 10 το πρωί του υπουργείου Εξωτερικών, στις 12 μμ του υπουργείου Εσωτερικών, στις 5 μμ του υπουργείου Δικαιοσύνης και στις 7 μμ του υπουργείου Παιδείας. Το Σάββατο στις 10 πμ θα δει την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, στις 12 μμ της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στις 2 μμ του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ