2013-02-15 17:49:45
Φωτογραφία για ΔΕΙΤΕ: H Kατερίνα Στικούδη έγινε ... γιαγιά!
Λίγο πριν από την έναρξη του καρναβαλιού η Κατερίνα Στικούδη έκανε τη διαφορά Μπορεί να απέχουμε ακόμη από τις Απόκριες, ωστόσο η όμορφη τραγουδίστρια δεν δίστασε να ... ανοίξει το Τριώδιο προκειμένου να κάνει έκπληξη στην παρέα της.

Αφορμή για την απίστευτη εμφάνιση της σέξι Κατερίνα στάθηκε ένα party. Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ανθή Βούλγαρη είχε τα γενέθλιά της και οι φίλοι της αποφάσισαν να της οργανώσουν ένα πάρτι για να το θυμάται. Το θέμα ήταν... Bollywood night και η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία δεν δίστασε να... τσαλακώσει την εικόνα της αποδεικνύοντας ακόμη μία φορά πως είναι όμορφη χωρίς να κάνει μεγάλες προσπάθειες.

Η sexy αοιδός υποτίθεται πως δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά στη φίλη της λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ωστόσο της ετοίμασε μία μεγάλη έκπληξη. Ετσι ενώ είχαν μαζευτεί όλοι, η Κατερίνα Στικούδη ντύθηκε τρομακτική γιαγιά, πήρε τη λεκάνη της και εμφανίστηκε στην πόρτα της εορτάζουσας, η οποία τα χρειάστηκε για λίγο αφού η μάσκα που φορούσε η καλλίγραμμη καλλονή ήταν -τουλάχιστον- αποκρουστική
. Αφού κατάφερε να προκαλέσει σούσουρο και να βάλει φωτιά στο πάρτι με τα καμώματά της, η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύφτηκε τελικά αφήνοντάς τους όλους άναυδους. Λίγη ώρα αργότερα η Στικούδη μεταμορφώθηκε σε σέξι είδωλο του πιο χαρούμενου χορού του Bollywood, φορώντας μια εντυπωσιακή βεραμάν στολή η οποία άφηνε εκτεθειμένους τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς. Και ενώ στα decks ακουγόταν το διάσημο «Bole Chudiyan», η Κατερίνα -με τη λάμψη πρωταγωνίστριας των ταινία του Bollywood- ξεκίνησε να λικνίζεται στον ρυθμό και στις χορευτικές φιγούρες που της υπέδειξε η Bollywood dancer και χορογράφος Αννα Δημητράτου, η οποία είχε αναλάβει να μυήσει τους καλεσμένους στα μυστικά του διάσημου χορού.. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο ράπερ Ισορροπιστής, η manager της Sony Μαλβίνα Μαρκοπούλου κ.ά.

 
madata.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ