2013-02-15 21:40:52
Φωτογραφία για ΛΟΝΤΣΑΡ : ΠΗΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Η απόδοση του Βασίλη Σπανούλη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την άποψη του Κρέζιμιρ Λόντσαρ.

Η Χίμκι είχε τον έλεγχο για τρία δεκάλεπτα, στο τελευταίο όμως δεν κατάφερε να βρει λύσεις απέναντι στον αρχηγό των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, ο οποίος ήταν εκείνος που ουσιαστικά τους οδήγησε στη νίκη. 

«Τα πηγαίναμε πολύ καλά σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αλλά στα τελευταία 2-3 λεπτά, που ήταν σημαντικά, δεν πήραμε έξυπνες αποφάσεις. Για τον Ολυμπιακό ήταν εκεί ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πήρε όλο το ματς πάνω του, η ομάδα του έφθασε στη νίκη, ενώ ο ίδιος απέδειξε για άλλη μία φορά πόσο μεγάλος παίκτης είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης σέντερ.

Στη συνέχεια, στάθηκε στα καλά ποσοστά ευστοχίας των παικτών του Ολυμπιακού στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Παίξαμε καλά και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη γιατί στο τέλος, στο πιο σημαντικό κομμάτι, ήμασταν κακοί. Ο Σπανούλης ευστόχησε σε τρίποντο, μετά το ίδιο έκανε και ο Άντιτς, με τον Ολυμπιακό να μετράει διαδοχικά τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο, τη στιγμή που εμείς χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, ελπίζω να επανορθώσουμε στο επόμενο παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ