2013-02-16 08:30:40
Φωτογραφία για ΑΝΤ.ΣΑΜΑΡΑΣ: ΟΣΟΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
«Όσοι μπλοκάρουν δρόμους και επενδύσεις θα μας βρουν απέναντι τους, όσοι θέλουν την ανάκαμψη θα μας έχουν δίπλα τους» σημείωσε ο Πρωθυπουργός κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Όπως είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς, αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπισή της και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ενώ σημείωσε πως «πρέπει όλοι να φροντίσουμε για την ομαλότητα στην οικονομία και την κοινωνία».

Μεταξύ των άλλων, ο Πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, υπογραμμίζοντας πως σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας και να προχωρήσει η ανάπτυξη.

«Κάθε μέρα δίνω αγώνα να τιθασεύσω τη γραφειοκρατία», σημείωσε και ζήτησε από τους υπουργούς του να φέρουν μια λίστα με άμεσες λύσεις που προτείνουν για την πάταξη της γραφειοκρατίας. «Θέλω να έλθετε να μου πείτε τα προβλήματά σας και ποιες λύσεις προτείνετε», ανέφερε και για αυτόν τον λόγο ανακοίνωσε κύκλο συναντήσεων με τους υπουργούς του στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ειδικότερα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 πμ με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, στις 12 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στις 5 μμ την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και στις 7 μμ  με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Την Πέμπτη στις 10 πμ ο Πρωθυπουργός θα δεχθεί την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και στη 1 μ.μ του υπουργείου Εργασίας.

Την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στις 12 μ.μ με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, στις 5 μ.μ με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και στις 7 μ.μ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 10 πμ με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, στις 12 μ.μ με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στις 2 μ.μ με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

ΑΜΠΕ
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ