2013-02-16 09:30:05
Φωτογραφία για Νέο δάνειο και πληρωμές στον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες πληρωμές ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται στον Παναθηναϊκό για την δόση Σεπτεμβρίου, ωστόσο από την επόμενη εβδομάδα θα περάσουν κι άλλοι παίκτες από το... λογιστήριο, αφού αναμένεται να εξασφαλιστεί 1,5 εκατ. ευρώ επιπλέον.

Το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ φαίνεται πως έχει ήδη καταφέρει να εξασφαλίσει ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω δανείου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να πάρει ακόμα ένα, επίσης 1,5 εκατ. ευρώ. Με τα χρήματα αυτά η διοίκηση των «πρασίνων» ξεκίνησε ήδη τις πληρωμές προς τους παίκτες για την δόση του Σεπτεμβρίου, με τους χαμηλόμισθους και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είναι αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο.

Σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου την επόμενη εβδομάδα, θα πληρωθούν και οι δόσεις προς τα πιο «βαριά» συμβόλαια της ομάδας, σύμφωνα με την «Sportday», ενώ θα καλυφθούν και άλλα έξοδα της ΠΑΕ.

Παράλληλα ένα ποσό θα διατεθεί σίγουρα για τα έργα της Λεωφόρου, τη στιγμή που όπως φαίνεται βρίσκονται κοντά στη συμφωνία ΠΑΕ και Ερασιτέχνης. Η λύσει δείχνει να βρίσκεται στην εκχώρηση του 9% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων, συν την καταβολή 150.000 ευρώ, εκ των οποίων έχει ήδη δοθεί ένα μέρος.

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ