2013-02-16 10:18:39
Φωτογραφία για Β. Λυσσαρίδης: «Αποδέσμευση από μνημόνια και επίδοξους κηδεμόνες»
Ο βετεράνος πολιτικός, ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Βάσος Λυσσαρίδης, δήλωσε ότι τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο περί του ότι η οικονομική κρίση στην Κύπρο θα χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης για την αποδοχή μιας απαράδεκτης λύσης στο Κυπριακό πρόβλημα, «πρέπει να προβληματίσουν» τους πάντες στη νήσο.

Η όξυνση και η προβολή της κρίσης πέραν των πραγματικών της διαστάσεων, καθώς και οι ψευδολογίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος δεν είναι άσχετες με αυτή την προσπάθεια, σημείωσε.

Ο Β. Λυσσαρίδης υπέδειξε πως "επείγει η ανάγκη ταχύτατης αποδέσμευσης από μνημόνια και επίδοξους κηδεμόνες" και υποστήριξε ότι "αυτή τη γραμμή έχει ήδη υιοθετήσει ο υποψήφιος Γιώργος Λιλλήκας".

"Θα προασπίσουμε την εθνική μας επιβίωση και θα επιμείνουμε σε λύση δημοκρατική προς όφελος του συνόλου του λαού, με όλες τις βασικές ελευθερίες διασφαλισμένες χωρίς στοιχεία φυλετικών διακρίσεων χωρίς εγγυητές και χωρίς ξένη στρατιωτική παρουσία, σε αυτό τον αγώνα επιβάλλεται καθολική συστράτευση", κατέληξε ο κ. Λυσσαρίδης.

Η Ελλάδα αύριο
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ