2013-02-16 10:15:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Αχαιός βουλευτής έφαγε …πόρτα σε κηδεία
Πόρτα από συγγενείς εκλιπόντος έφαγε αχαιός  βουλευτής ο οποίος το τελευταίο διάστημα όπου βρεθεί κι΄ όπου σταθεί δεν γίνεται δεκτός με τα καλύτερα των αισθημάτων Αυτή τη φορά η σκηνή της αποπομπής του εκτυλίχθηκε σε κηδεία, όπου εμφανίστηκε προκειμένου να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος..

Μάλιστα  για να φτάσει πιο άνετα στους συγγενείς επιστρατεύτηκε ο νεωκόρος του ναού ο οποίος με περίσσιες …τιμές τον οδήγησε ενώπιον των συγγενών.

Εκεί όμως για τον Αχαιό βουλευτή και πρώην αξιωματούχο άρχισαν τα δύσκολα,  καθώς στη θέα του, ένας από τους ανιψιούς του εκλιπόντος σηκώθηκε και του ζήτησε να φύγει αμέσως για να μην γίνουν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα ο ανιψιός του εκλιπόντος ακούστηκε να του λέει «Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο. Πρέπει να ντρέπεσαι που ‘χες τα μούτρα να εμφανιστείς εδώ πέρα.» Πληροφορίες λένε πως η αδελφή του αποθανόντος εάν ο κ. βουλευτής έκανε ένα βήμα παραπάνω ήταν έτοιμη να τον χαστουκίσει.!!!

Η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς η οικογένεια ήταν μονίμως στο στόχαστρο του και τον κατηγορεί μέσω και της δικαιοσύνης πως δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο, προκειμένου να την ενοχοποιήσει για μια σειρά υποθέσεων.
patrastimes
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ