2013-02-16 11:03:04
Φωτογραφία για Από κόσκινο τα καλάσνικοφ και τα 200 κιλά χασίς
Τα ευρήματα της χθεσινής μεγάλης επιχείρησης σε χωριά του Ηρακλείου, στα νότια του νομού περνούν από το ... κόσκινο των εγκληματολογικών ερευνών της ΕΛΑΣ προκειμένου από τη μία να εντοπιστεί αν τα καλάσνικοφ έχουν χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές πράξεις και από την άλλη τον προορισμό των ναρκωτικών... Η έρευνα της τοπικής ΕΛΑΣ δεν σταμάτησε με τη χθεσινή έφοδο σε σπίτια που ανήκουν σε γνωστές οικογένειες της περιοχής, αλλά συνεχίζεται καθώς η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη.

Να σημειωθεί ότι τις πρώτες πρωινές ώρες χθες κατασχέθηκαν περισσότερα από 200 κιλά χασίς, 2 καλάσνικοφ, πάνω από 1.000 σφαίρες, 2 κουκούλες και ξυλοκοπτικά μηχανήματα που είχαν στην κατοχή τους 8 άνδρες από τα χωριά Μοριάς και Ατσιπάδες του Μονοφατσίου. Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ετοίμαζαν μεγάλο χρονικό διάστημα την επιχείρηση και εκτιμούν ότι πέρα από τα σημαντικά ευρύματα, οι αναλύσεις μπορεί να βγάλουν ... λαβράκι.

Εξάλλου οι συλληφθέντες είναι άνδρες από μεγάλο σόι της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου που κατά καιρούς έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές με διάφορες έκνομες πράξεις. Με αυτά τα δεδομένα και επειδή η διαδικασία αναμένεται αν είναι πολύπλοκη και τα άτομα πολλά, την προανάκριση ανέλαβε τώρα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκαν και οι 8 συλληφθέντες ενώ σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου για τις ποινικές διώξεις.
prismanews Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ