2013-02-16 11:09:25
Φωτογραφία για Θέλει να ξαναγίνει δήμαρχος,χτυπώντας τον...Στουρνάρα!
«Εάν το πρόγραμμα δεν πιάσει τους στόχους του, υπεύθυνη θα είναι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και όχι ο λαός» δηλώνει ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, βάζοντας στο στόχαστρό του τον Γιάννη Στουρνάρα.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών», εκφράζει σκεπτικισμό για τη λειτουργία της κυβέρνησης, λέγοντας ότι σε άλλη συχνότητα εκπέμπει ο Σαμαράς και σε άλλη η κυβέρνηση.

«Δεν αρκούν οι προθέσεις. Χρειάζεται περισσότερη αποτελεσματικότητα και κυρίως συντονισμός μεταξύ των τριών εταίρων για να παραχθεί έργο. Οι δε 'γραμματείς' και 'φαρισαίοι' να εργάζονται περισσότερο και να μιλούν λιγότερο».

Σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση μετά την ομολογία του ΔΝΤ περί λάθους με τον πολλαπλασιαστή, ο πρώην δήμαρχος της αθήνας και πρώην υπουργός Υγείας λέει ότι το θέμα πρέπει να τεθεί επιτακτικά σε ΕΕ και ΔΝΤ, ενώ σημειώνει και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είναι ο μόνος που μπορεί να θέσει βέτο στις αποφάσεις του ΔΝΤ.

Μάλιστα, σε επόμενη ερώτηση για το εαν υπάρχει αδράνεια από πλευράς Στουρνάρα, απαντά: «Εσείς τι λέτε;»

Τέλος , δεν αποκλείει να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων: «Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει και θα τις ανακοινώσω όταν έρθει η ώρα». I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ