2013-02-16 14:45:03
Φωτογραφία για Φοιτήτρια του ΤΕΙ Χαλκίδας διαμαρτύρεται για το σχέδιο Αθηνά
Αξιότιμοι κύριοι, είμαι μία φοιτήτρια του ΤΕΙ Χαλκίδας από τους 12.000 συνολικά... ενεργούς φοιτητές του ιδρύματος μας, που δεν μπορούμε ούτε να κοιμηθούμε εδώ και 16 ημέρες, από τον εφιάλτη που ζούμε με το εντελώς παράλογο σχέδιο Αθηνά! 

Ξυπνάω και η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

Πως είναι δυνατόν να ζητούν από 5000 φοιτητές να μετακινηθούν από ένα ΤΕΙ όπου είναι από τα μεγαλύτερα της χώρας και από τα αρχαιότερα? Είναι δυνατόν να μην έχει ακούσει κανείς όλα αυτά τα χρόνια το ΤΕΙ Χαλκίδας? Μήπως είναι συνοικιακό φροντιστήριο το ΤΕΙ Χαλκίδας και δεν το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι που φοιτούμε? Μήπως δεν έχει επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό και όλοι αυτοί οι καθηγητές είναι δημιούργημα της φαντασίας μας ? Μήπως οι 12.000 ενεργοί φοιτητές δεν είναι αρκετοί? Μήπως τα 24.500 τ.μ. κτιριακών εγκαταστάσεων είναι περιττά και γι αυτό μας μετακινούν στα 200 τ.μ. της Θήβας ? Μήπως πρέπει να βραβεύσουμε το Υπουργείο Παιδείας που προτείνει το παράρτημα της Θήβας ( τμήμα κατεύθυνσης - δημιούργημα ερευνητικού προγράμματος του ΤΕΙ Χαλκίδας ) να απορροφήσει τον δημιουργό του? Μπορούν να μας απαντήσουν επιτέλους επίσημα?


Την απάντηση του Υπουργείου δεν έχουμε δικαίωμα να την μάθουμε από τη στιγμή που προτείνουν να μετακινηθούμε? Είναι δυνατόν να μη δίνεται ο λόγος στο φοιτητόκοσμο που αυτός αγωνίζεται για να σπουδάσει? Πως γίνεται όλες αυτές οι χιλιάδες φοιτητών να προτιμούμε σαν 2η επιλογή μετά την Αθήνα το ΤΕΙ Χαλκίδας? ΤΥΧΑΙΑ? Μήπως είμαστε οι πιο παρανοϊκοί φοιτητές όλης της χώρας που επιλέγουμε το ΤΕΙ Χαλκίδας ? Το έργο της Ηλεκτρολογίας ΤΕΙ Χαλκίδας γιατί συγκρίνεται με την Ηλεκτρολογία του ΤΕΙ Λαμίας? Και αφού συγκρίνεται γιατί προτείνεται να πάει στη Λαμία αφού έχουμε περισσότερους φοιτητές (3000) και καθηγητές (17)? Δεν θα έπρεπε να είχαν μελετήσει όλα τα εκπαιδευτικά στοιχεία αφού οι ίδιοι έχουν θέσει εκπαιδευτικά κριτήρια και να κάνουν τις ανάλογες προτάσεις που αναλογούν στο κάθε ίδρυμα?

Απαιτούμε απαντήσεις! Γιατί θέλουν να καταστρέψουν το ΤΕΙ Χαλκίδας; Ποια είναι τα κριτήριά τους; Τα εκπαιδευτικά σίγουρα δεν είναι. 

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ