2013-02-16 16:32:03
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Εγκαινιάστηκε το Κερνάμε Ελλάδα με την συμμετοχή πολλών Ηλειακών προϊοντων
Ξεκίνησε χτες το απόγευμα στις 17:00 το τριήμερο Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα» που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γήπεδο Αμαλιάδας με μεγάλη συμμετοχή τοπικών προϊόντων της Ηλείας αλλά και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Στο βοηθητικό κλειστό γήπεδο της Αμαλιάδας τελέσθηκε ο αγιασμός των εγκαινίων από τον Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανό. Χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας όπου αναφέρθηκε στη σχέση της αγροτικής παραγωγής με τον σύγχρονο πολιτισμένο τρόπο ζωής.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας Κώστας Νικολούτσος μιλώντας για το Φεστιβάλ, αναφέρθηκε ότι σκοπός είναι η ενίσχυση των επιχειρήσεων αλλά και η προώθησή τους προς το εξωτερικό, ανοίγωντας νέες αγορές και προωθώντας την εξωστρέφεια με κοινές δράσεις..

Το φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα και αύριο με πλούσιες και ενδιαφέρουσες δράσεις από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Καφύρας και Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, οι βουλευτές Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, Γιώργος Κοντογιάννης και Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός,ο κ. Θόδωρος Βλαγκούλης και άλλοι επίσημα πρόσωπα

Η έκθεση περιέχει συνολικά πάνω απο 100 περίπτερα. Μερικές επιχειρήσεις από την Ηλεία είναι η Κρεατοπαραγωγική Βιομηχανία Κρέατος ΑΦΟΙ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΙ Farm, το εργαστήριο παραγωγής κουλουριών-μπισκότων και συναφών ειδών BISCOTTINO απο το Βαρθολομιό, η πρότυπη μονάδα γάλακτος ΦΑΡΜΑ ΗΛΕΙΑΣ, οι επιχειρήσεις κρασιού ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ και ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών ΗΛΙΣ και πολλές ακόμα γνωστές τοπικές επιχειρήσεις.

iliaoikonomia.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ