2013-02-16 18:29:03
Φωτογραφία για Ποντάρουμε τα λεφτά μας στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος
Γεμάτο το σημερινό μας κουπόνι με όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να είναι σε εξέλιξη. Σήμερα θα σταθούμε σε ένα αγώνα από την Σούπερ Λιγκ και σε ένα ματς του Ισπανικού πρωταθλήματος με το οποίο θα είναι πρόβα ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ στα μέσα της βδομάδας.

Πρώτη μας επιλογή για σήμερα είναι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (19:30). Η ένωση “καίγεται” για βαθμούς ώστε να απομακρυνθεί όσο πιο πολύ μπορεί από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη ο δικέφαλος μετά την νίκη επί του ΟΦΗ θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα ώστε να εδραιωθεί στην δεύτερη θέση. Και οι δυο ομάδες έχουν απουσίες με πιο σημαντικές αυτές για τον δικέφαλο, με τους Ολίσε (τραυματισμός) και Αθανασιάδη (τιμωρημένος) να είναι οι πιο ηχηρές. Ο δικέφαλος του Βορρά εάν κάνει το γνωστό του παιχνίδι και αιφνιδιάσει την ΑΕΚ θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, καθώς η διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Ένα ντέρμπι πάντως είναι πάντα αμφίρροπο.


Παίζουμε ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2

Για την δεύτερη μας επιλογή θα ποντάρουμε στην πρόβα της Μάλαγα ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ η οποία φιλοξενεί την Ατλέντικ Μπιλμπάο (19:00). Μία νίκη-τονωτικό ενόψει της πολύ μεγάλης ευρωπαϊκής «μάχης» της Τρίτης κόντρα στην Πόρτο επιζητά σήμερα η Μάλαγα. Το συγκρότημα του Μανουέλ Πελεγκρίνι δείχνει να έχει ανακάμψει στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, όπου έχει καταφέρει να πάρει δύο διπλά. Οι «μαλαγκένιος» διατηρούνται στην προνομιούχο 4η θέση (Τσάμπιονς Λιγκ) με 39 βαθμούς, έχοντας μόλις στο -2 τις Βαλένθια και Βαγιεκάνο. Επιστρέφουν από τραυματισμό οι αμυντικοί Σέρχιο Σάντσεθ και Ουέλινγκτον. Από την άλλη, ακόμα ηχεί στα... αυτιά των παικτών και του προπονητικού επιτελείου της Μπιλμπάο το... δυνατό χαστούκι της προηγούμενης αγωνιστικής από την Εσπανιόλ, που ήρθε μάλιστα μέσα στο «Σαν Μαμές». Η ήττα αποτέλεσε ακόμα ένα «κρίκο» στην αλυσίδα των φετινών αποκαρδιωτικών εμφανίσεων των Βάσκων σε Ισπανία και Γιουρόπα Λιγκ. Οι πολλές απουσίες δε γίνεται να αποτελούν δικαιολογία για μία ομάδα, η οποία κέρδισε το θαυμασμό όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης την περασμένη σεζόν και η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετρώντας συγκομιδή μόλις 26 βαθμών στις 23 πρώτες αγωνιστικές.

Παίζουμε Μάλαγα – Ατλέντικ Μπιλμπάο Χ

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ