2013-02-16 18:18:58
Φωτογραφία για Νέα διάκριση για τον Ηλία Ηλιάδη
«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα συνεχίσω την προσπάθεια για να γίνομαι όλο και καλύτερος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από διακρίσεις και μετάλλια και σκοπεύω να συνεχίσω τον αγώνα ώστε να της προσφέρω ακόμη περισσότερα».

Με αυτή τη δήλωση ο χρυσός (το 2004 στην Αθήνα) και χάλκινος (το 2012 στο Λονδίνο) ολυμπιονίκης μας στο Τζούντο Ηλίας Ηλιάδης έκλεισε την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του στο Βόλο.

Ο Mr. Ippon του παγκοσμίου τζούντο, παρουσία του προέδρου της ΕΟΤ,Γιάννη Καφενταράκη αλλά και του εθνικού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη, βραβεύτηκε από το Δήμο Βόλου για τις εξαιρετικές αθλητικές του επιτυχίες μέσα στο 2012, με κορυφαία εξ αυτών, την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου στην κατηγορία των -90 κιλών.

Ολα αυτά στη γιορτή ερασιτεχνικού αθλητισμού του ενιαίου Δήμου Βόλου που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο κατάμεστο κινηματοθέατρο Αχίλλειο από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο Γιάννης Καφενταράκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βράβευσε τις αθλήτριες του τριπλούν, Μαρία Κουτρούτσου, Σπυριδούλα Ματάι καιΚαλλιόπη Κοντορήγα, αλλά και τους αθλητές της πάλης, Θεοδόση Βαλκανιώτη, Χρήστο Μαυρίδη και Μαρκέλλα Τζουμπουσλή.

Για τις επιτυχίες τους μέσα στο 2012, τιμητική διάκριση έλαβαν και τρεις τζουντόκα του Ομίλου Φίλων Τζούντο Μαγνησίας οι Ελευθερία Κατσαντώνη, Μάρτιν Μουστακαλή και Ελένη Γαρυφαλλίδη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υπουργοί υπό επιτήρηση
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υπουργοί υπό επιτήρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ