2013-02-16 19:56:09
Φωτογραφία για Αγγελική Ηλιάδη: «Το τραγούδι μου είναι το πιο ελληνικό απ' όλα»
Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν καλεσμένη στο «Μες Στην Καλή Χαρά», το πρωί του Σαββάτου και μίλησε για τη συμμετοχή της στην Eurovision με το τραγούδι «Χίλιες Και Μία Νύχτες», αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό της από τον Κώστα Μηλιωτάκη.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου. Ήταν πολύ αυθόρμητη η απόφαση. Μου το πρότεινε η εταιρία μου, η Platinum, και ο Γιώργος Αρσενάκος - αυτός φταίει για όλα - είπα αμέσως το ναι και δεν το πολυεξέτασα στο μυαλό μου. Τον τελευταίο καιρό είναι τέτοια η διάθεση μου, θέλω να κάνω τα πάντα» και συνέχισε: «Ήθελα να είναι ελληνικό το τραγούδι, και όσο αφορά το στίχο και το άκουσμα. Είχα πει πως αν θα πάω, θα πήγαινα με κάτι τέτοιο».

Για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν για το τραγούδι της, δήλωσε: «Βαριέμαι να απαντήσω σε αυτό... Έχει γίνει πολλή ανάλυση, εγώ νομίζω πως είναι το πιο ελληνικό από όλα. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε με αυτό ή όχι. Δηλαδή τις περασμένες χρονιές τι στέλναμε; Στέλναμε ελληνικά ακούσματα; Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα όλο αυτό
. Εγώ σκέφτηκα πάντως ότι εφόσον δεν έχει γίνει απευθείας ανάθεση σε μένα και επέλεξα να πάω με ένα ελληνικό τραγούδι και ελληνικό στίχο, υπάρχουν τέσσερις συμμετοχές, ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει. Εγώ και με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Φιλίππου φτιάξαμε αυτό που θέλαμε να μας εκπροσωπήσει και πιστεύουμε πως έξω θα κάνει τη διαφορά, μέσα σε όλα τα άλλα που κάθε χρόνο μοιάζουνε -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων».

Τέλος, για τον χωρισμό της με τον Κώστα Μηλιωτάκη απέφυγε να μιλήσει και το μόνο που είπε ήταν: «Ειλικρινά, έχει περάσει πάρα πολύς καιρός και έχει τελειώσει όλο αυτό, η ζωή προχωράει... Δεν θέλω να πω κάτι! Είμαι πάρα πολύ καλά, δόξα τον Θεό».

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ