2013-02-16 19:50:27
Φωτογραφία για Πάτρα: Ψηφίζουν αύριο οι Κύπριοι για τις Προεδρικές Εκλογές
Εκατοντάδες Κύπριοι οι οποίοι διαμένουν στην Πάτρα είτε ως φοιτητές είτε ως κάτοικοι, σύμφωνα με πηγές της patrasnews.com , ετοιμάζονται να καταθέσουν την ψήφο τους την Κυριακή 17/02/13 και ώρα 07:00-18:00 όπου και θα εκλέξουν τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκατίας μαζί με τον υπόλοιπο λαό της Κύπρου, ο χώρος κατάθεσης των ψήφων (Εκλογικό Κέντρο) θα είναι στο Μέγαρο λόγου και τέχνης (Πάτρα) στην Πλατεία Γεωργίου.

Εκλογικά κέντρα για τις προεδρικές εκλογές της Κύπρου θα υπάρχουν αύριο σε δέκα πόλεις της χώρας μας. Στη Θεσσαλονίκη το εκλογικό κέντρο θα βρίσκεται στο 2ο Λύκειο και Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, στην οδό Ικτίνου 5.

Οι Κύπριοι που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα μπορούν να ψηφίσουν και στο Δημαρχείο Κομοτηνής, στην οδό Πλατεία Γεωργίου Βιζυηνού 1, ενώ εκλογικά κέντρα θα υπάρχουν ακόμη σε Γιάννενα (8ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο), Βόλο (Δημαρχείο), Λάρισα, Πάτρα (Μέγαρο λόγου και τέχνης), Αθήνα, Ρόδο, Ρέθυμνο και Ηράκλειο.

Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει στις 7 το πρωί της Κυριακής 17/02 και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα, με διακοπή μιας ώρας το μεσημέρι. Θα λειτουργήσουν συνολικά 1.139 εκλογικά κέντρα στην Κύπρο και 40 σε πόλεις του εξωτερικού, ενώ ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων ανέρχεται στις 545.180.

Γύρω στις οκτώ το βράδυ αναμένεται το τελικό αποτέλεσμα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ