2013-02-16 20:42:23
Φωτογραφία για ΧΑΪΝΣ : ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη μέσα στην έδρα της Κίμκι και ο Κάιλ Χάινς ήταν το πρόσωπο του ματς. Ο Αμερικανός, που όταν τον πειράζουν οι συμπαίκτες του κοκκινίζει, που κάποιοι αποκάλεσαν "αρκούδα" για την εμφάνισή του κράτησε χαμηλούς τόνους για την δική του απόδοση και τόνισε ότι η Ολυμπιακός χτίστηκε για να περνάει τις δύσκολες στιγμές.

O Kάιλς Χάινς μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για τη νίκη επί της Κίμκι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Εγω προσπάθησαν να παίξω καλά. Προσπάθησα να δώσω ενέργεια, προσπάθησα να παίξω το ρόλο μου", δήλωσε για την απόδοσή του απέναντι στη Κίμκι.

"Προσπάθησα να παλέψω και να είμαι επιθετικός. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Τα τελευταία 15 λεπτά βρήκαμε την ενέργεια για να επιστρέψουμε", ήταν η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το πώς νιώθει που κάποιοι τον χαρακτήρισαν «αρκούδα» μετά την εμφάνισή του.

"Αυτό κάνουμε. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας. Αυτό κάνουμε φέτος, αυτό κάναμε και πέρσι. Αυτή την ομάδα χτίσαμε, για τις δύσκολες στιγμές, αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε χαρακτήρα σ’ αυτήν την ομάδα. Εχουμε μαχητές στο ρόστερ. Μαχόμαστε σκληρά κάθε μέρα για τέτοιες στιγμές", δήλωσε για το πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός μετά από την απώλεια του Κυπέλλου να πάρει το σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα της Κίμκι.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ