2013-02-16 22:11:33
Φωτογραφία για Κυρίαρχος στο Αλεξάνδρειο ο Άρης (68-55 τον Πανελευσινιακό)
Ο Άρης πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και με οδηγούς τον Γιώργο Τσιάρα και τον Αντώνη Ασημακόπουλο, επικράτησε εύκολα του Πανελευσινιακού με 68-55, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και στο 3' προηγήθηκε με 7-2. Ο Πανελευσινιακός όμως αντέδρασε και στο 6' με καλάθι του Λιακόπουλου πέρασε μπροστά με 9-10. Ο Αρης όμως πήρε ξανά τα ηνία του αγώνα και στο τέλος του δεκαλέπτου προηγούνταν με 17-15.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι και με οδηγούς τους Τσιάρα και Πελεκάνο, άρχισαν να ανεβάζουν την διαφορά, έκλεισαν την άμυνά τους και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με επιμέρους σκορ 21-9, έφτασε την διαφορά στο +14 (38-24).

Στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός προσπάθησε να μειώσει την διαφορά αλλά ο Αρης έβρισκε άμεσα τις λύσεις και κατάφερε όχι μόνο να διατηρήσει την διαφορά αλλά και να την διευρύνει (62-40).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Ο Αρης συνέχισε να βρίσκεται σε θέση οδηγού και ο Πανελευσινιακός παρά το καλό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησε δεν μπόρεσε να ανατρέψει την διαφορά. Ο Αρης ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε τελικά στη νίκη με 68-55.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ