2013-02-17 07:51:04
Φωτογραφία για «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για εμένα ο Ψινάκης»
Του αρέσει να τσαλακώνεται και δεν φοβάται να πάρει το ρίσκο.Μπορεί να έγινε αγαπητός στο ευρύ κοινό ως ο κομμωτής των σταρ απέδειξε όμως ότι είναι δεινός χορευτής. Δοκιμάστηκε στην παρουσίαση εκπομπής, έπαιξε στο θέατρο και όπως δηλώνει στο περιοδικό Λοιπόν, ετοιμάζεται και για άλλα.

Στεναχωρήθηκες με την ιστορία που είχε γίνει με τον Ηλία Ψινάκη;

Σίγουρα στεναχωριέσαι, γιατί δεν πρόκειται για ένα διαγωνισμό, σου έχει δοθεί μια ευκαιρία κα θέλεις να πας καλά. Και όχι μόνο γι’αυτό αλλά και επειδή σαν συνεργασία δεν μπόρεσε να στεριώσει. Γενικά ότι και να κάνω θέλω να πηγαίνει καλά.

Με τον Ηλία, έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις σας; Είχε πει τότε ότι δεν σου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για την εκπομπή.

Και για την εκπομπή, αλλά βασικά δε μου άρεσε ο τρόπος που μίλησε για εμένα. Είπε ότι δεν έχουμε το ίδιο επίπεδο. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι και δεν μου αρέσουν οι κακεντρέχειες. Προτιμώ αν είναι να πω κάτι, να πω κάτι άλλο, αλλιώς καλύτερα να μην πω τίποτα.


Σε βλέπουμε πάντα χαρούμενο και γελαστό, είσαι πάντα έτσι; Δεν υπάρχουν στιγμές που «πέφτεις»;

Ισως αυτό είναι η άμυνά μου. Ολοι έχουμε προβλήματα, αλίμονο αν τα βγάζουμε προς τα έξω. Πρέπει να έχουμε δυνάμεις, να παλεύουμε και ο καθένας με τα όπλα του.

Προσωπική ζωή και δουλειά συμβαδίζουν αρμονικά;

Για να πω την αλήθεια, δίνω μεγαλύτερη βάση στη δουλειά μου. Είναι κάτι που αγαπάω πολύ. Η δουλειά μου είναι η ζωή μου και προσπαθώ να γίνομαι χαρούμενος από εκεί. Εχω προσωπική ζωή, απλώς δεν είμαι των σχέσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ