2013-02-17 08:31:13
Φωτογραφία για Τέλος για την ΚΦ «Ελευθερία» από πυρά του Πολεμικού Ναυτικού
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού πραγματοποίησε το Σάββατο συνδυασμένη άσκηση υπό ρεαλιστικές συνθήκες και υψηλής επικινδυνότητας σενάρια (ορισμένα δοκιμάστηκαν για πρώτη φορά), στο πλαίσιο των οποίων εκτελέστηκαν βολές στην περιοχή Ανατολικά Ν. Κρήτης.

Μεταξύ άλλων, μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού πραγματοποίησαν τις εξής βολές στο πλαίσιο των ασκήσεων, οι οποίες είχαν σαν κύριο στόχο την παλαιά κανονιοφόρο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, η οποία και βυθίστηκε:

κατευθυνόμενο βλήμα επιφανείας - επιφανείας EXOCET από Συστοιχία Κατευθυνόμενων Βλημάτων Ξηράς του Π.Ν. κατευθυνόμενο βλήμα αέρος - επιφανείας HELLFIRE από Ελικόπτερο S-70B του Π.Ν. κατευθυνόμενο βλήμα επιφανείας - επιφανείας PENGUIN από την ΤΠΚ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗΣ. αντιαρματική ρουκέτα ΑΤ-4 από Ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. αναχαίτιση κατευθυνόμενου βλήματος και συνδυασμένα πυρά από μεγάλες αποστάσεις με χρήση πυρομαχικών μάχης όλων των διαμετρημάτων από πυροβόλα πλοίων επιφανείας.http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63783998  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ