2013-02-17 09:13:02
Φωτογραφία για Τι θα γίνει με τον διαγωνισμό της Αφάντου Ρόδου;
Θολό είναι το τοπίο στον διαγωνισμό της Αφάντου Ρόδου αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα δεδομένου ότι η εκδίκαση της προσφυγής παλαιών οικοπεδούχων κατά του ελληνικού δημοσίου στο ΣτΕ πήρε την περασμένη Τρίτη αναβολή για τις 26 Μαρτίου.

Ορισμένοι εκ των συμμετεχόντων στην αρχική φάση του διαγωνισμού πειθαρχούν στα κελεύσματα της Τράπεζας Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ και ήδη μελετούν από κοντά (διαδικασία της αυτοψίας) την έκταση η οποία προφανώς τους αρέσει μολονότι, στο συγκεκριμένο χώρο δεν δύναται εύκολα να γίνει πολυτελής ανάπτυξη λόγω της ευρύτερης περιοχής. Κατά πληροφορίες για το διαγωνισμό της Αφάντου φαίνεται ότι θα παραμείνουν στο παιχνίδι ο όμιλος Νικολή Νικολαϊδη με την TUI (Atlantica Hotels), η αμερικανική NCH που κηρύχθηκε ανάδοχος του διαγωνισμού της Κασσιώπης και η Lamda Development.

- Κοινός τόπος πάντως είναι ότι τα περισσότερα funds τα οποία έχουν στρέψει τα βλέμματα τους στην Ελλάδα και έχουν προσεγγιστεί από τους συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ επιθυμούν να εισέλθουν σε επενδύσεις άμεσης εισροής εσόδων, όπως για παράδειγμα έτοιμα ξενοδοχεία, αφού θεωρούν ότι αν μπλέξουν με τη διαδικασία αδειοδοτήσεων τα κέρδη θα αργήσουν πολύ να έλθουν. Επίσης όσο και αν ακούγεται παράταιρο η νέα νομοθεσία για το fast track και τις σύνθετες τουριστικές επενδύσεις προκαλεί ευθύ συναγωνισμό μεταξύ των ιδιωτικών με των δημόσιων κτημάτων στα οποία έτσι και αλλιώς παραχωρείται μόνο η επιφάνεια για 99 έτη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ