2013-02-17 10:53:03
Φωτογραφία για Με αλυσίδες για Καρπενήσι - Τους 30 πόντους έφτασε το χιόνι στις Βρύζες
Χιονίζει από νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου, από τον Τυμφρηστό και πάνω - Έπιασαν δουλειά τα μηχανήματα.

Με αλυσίδες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι οι οδηγοί που θα κινηθούν προς Καρπενήσι αφού στη Ράχη Τυμφρηστού και μέχρι τη σήραγγα (59ο μέχρι το 65ο χλμ) η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο χιονιάς έκανε και πάλι την εμφάνισή του από νωρίς το πρωί , ενώ ήδη οι αλατιέρες και τα μηχανήματα της Π.Ε. Ευρυτανίας έχουν πιάσει δουλειά για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους.

Αλυσίδες χρειάζονται επίσης προς το χιονοδρομικό του Βελουχίου, προς Φουρνά, από Προυσσό προς Αγρίνιο, καθώς επίσης και σε σε άλλα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου.

Φρέσκο χιόνι στην Οίτη

Η φωτογραφία είναι από τις Βρύζες Φωκίδας στο Καταφύγιο Οίτη που βρίσκεται στα 1.240 μέτρα, σ' ένα υπέροχο δασωμένο διάσελο ανάμεσα στην Γκιώνα και την Οίτη.

Το βρίσκεις μετά την Παύλιανη, πάνω στο δρόμο που οδηγεί στον Αθανάσιο Διάκο, λίγο πριν από το χωριό Πανουργιάς ή από το χωριό Καλοσκοπή μέσω του δρόμου από το "51".

Έχει πάνω από 30 πόντους φρέσκο χιόνι, η περιοχή είναι ιδανική για παιχνίδι στο χιόνι και προσφέρεται για μια Κυριακάτικη εκδρομή, αφού θα απολαύσετε μια υπέροχη διαδρομή και όχι μόνο...Δείτε περισσότερα.
katafygio-oiti.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ