2013-02-17 11:30:05
Φωτογραφία για Ήταν ένας Βραζιλιάνος, ένας Γκανέζος κι ένας Έλληνας!
Δεν πρόκειται για ανέκδοτο, αλλά για το πώς εμπλέκονται σε ένα μεταγραφικό σενάριο, δυο ελληνικές ομάδες, δύο του εξωτερικού και παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο!

Μπερεδευτήκατε; Ο Sportdog Penalty είναι πάλι εδώ με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ θέμα που έχει για να σας λύσει τις απορίες Όπως ΠΡΩΤΗ αποκάλυψε η στήλη, οι "ενοχλήσεις" που είχε προ 10ήμερου ο Κουίνσι, ήταν ουσιαστικά ενοχλήσεις από μια ρωσική ομάδα (για την ακρίβεια από την Τσετσενία!), την Τέρεκ Γκρόζνι!

Μάλιστα, ο μάνατζερ του Γκανέζου, που απουσιάζει με 15ήμερη άδεια για.. ψυχολογικούς λόγους, βρέθηκε στην "ουδέτερη" Τουρκία για συζητήσεις με την Τέρεκ και πλέον περιμένει στο Λονδίνο τον παίκτη για ενημέρωση.

Γι` αυτό δεν ήταν τυχαία η μεγάλη άδεια που πήρε ο 27χρονος μεσοεπιθετικός απο τον Παναθηναϊκό, αφού ο Λίαμ Κάλεντερ έχει προχωρήσει τις επαφές και το deal μπορεί να κλείσει άμεσα!!


Πού "σκαλώνει", αν "σκαλώσει", όμως το θέμα;

Οι Τσετσένοι έχουν στο νου τους και άλλον έναν παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Γκανέζο και πρόκειται για τον Κανού, τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο της Άντερλεχτ! Το ζήτημα είναι βέβαια οτι οι Βέλγοι για να τον δώσουν ζητάνε 3 εκ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός με 500-600 χιλιάρικα, τον στέλνει με... κορδέλα τυλιγμένο στην Τέρεκ!

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε οτι ο Κάλεντερ πρέπει να πείσει και τον ιδιότροπο Κουίνσι να πάει στην Τσετσενία και εννοείται πως στον Παναθηναϊκό παρακαλάνε να βγίνει το deal με τους Τσετσένους και να...αδειάσει θέση στο ρόστερ ο Γκανέζος, ώστε να απαλλαγούν απο ένα ακόμη υψηλό συμβόλαιο...

Και για το τέλος, και μια πληροφορία έξτρα!

Ξέρετε με ποιον παίκτη έχουν... έρωτα στην Τέρεκ Γκρόζνι και έχουν προσπαθήσει ήδη να τον πάρουν; Τον Κλάους Αθανασιάδη του ΠΑΟΚ! Ο οποίος, όμως, δεν ψήνεται με τίποτα να γίνει ...Τσετσένος!

πηγή: sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ