2013-02-17 14:30:06
Φωτογραφία για Πώς... κολλάνε Ιβάν, «Τίγρης» και Χαριστέας;
Ο Δημοσθένης Καρμοίρης, όπως κάθε Κυριακή, μοιράζει στον sportdog τα "μετάλλια" στα πρόσωπα της εβδομάδας. Ποιος είναι ο καλός, ο κακός και ο άσχετος αυτή τη φορά; Διαβάστε!

Η γνωστή πια «παρέα» της Κυριακής είναι στη διάθεση σας από τον «σκύλο». «Ο Καλός, ο Κακός και… ο Άσχετος» θα παραλάβουν τα μετάλλια τους, χρυσά, ασημένια, χάλκινα, ανεβαίνοντας στα βάθρα της κατηγορίας τους, σύμφωνα με τις πράξεις τους, μέσα κι έξω από τα γήπεδα και αυτή την εβδομάδα. Από πού να αρχίσει κανείς; Και κυρίως σε ότι αφορά «Κακούς» και «Άσχετους»; Από τον ανεκδιήγητο Γερμαναρά ρέφερι που… απόκανε το αγωνιστικό χάλι του Ολυμπιακού στο Europa League; Αυτόν τον – πώς τον είπαμε; - Αμπντουλαγιέ Μεϊτέ (το αντιγράφω το όνομα γιατί δεν το θυμάμαι απ’ έξω…) που τον έφερε ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα για να δώσει λύση στα στόπερ και ήταν ανέτοιμος, ενώ η φημολογία λέει μέχρι ότι… πάσχει εκ γενετής από Ηπατίτιδα Β (!) οπότε… πήγε από εκεί που ήρθε; Δύσκολη η αξιολόγηση. Για πάμε όμως:


Ο ΚΑΛΟΣ

1) ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Προκαλώντας αιφνιδιασμό μέχρι και στους πιο στενούς συνεργάτες του, ο εξυγιαντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βαδίζει σταθερά, αθόρυβα και με αφοπλιστική συνέπεια στην υλοποίηση των εξαγγελιών του περασμένου Αυγούστου. Ο Σαββίδης κατέθεσε μέσα στην εβδομάδα άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της εταιρίας, αυξάνοντας συνολικά το ποσό που έχει επενδύσει στο δικέφαλο του βορρά σε 25.000.000 προκειμένου να κάνει την ΠΑΕ εύρωστη σε εύθετο χρόνο. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι θα υπάρξει και συνέχεια στην επένδυση του. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ρίχνει χρήμα στον ισχυρότερο ποδοσφαιρικό πόλο έλξης της βόρειας Ελλάδας, επενδύοντας ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο μας, σε μια εποχή που οι πραγματικά εύρωστοι επιχειρηματίες σπανίζουν στο χώρο. Με τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη δεν μεγαλώνει μόνο ο ΠΑΟΚ αλλά και το γενικό ενδιαφέρον που έχει χαθεί για την ελληνική Λίγκα.

Η συνέχεια στον Sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ