2013-02-17 14:30:06
Φωτογραφία για Η διακοσμήτρια Kelly Wearstler σου προτείνει τη νέα τάση: Χρυσός!
 Η αμερικανίδα διακοσμήτρια Kelly Wearstler έκανε το 1999 ένα μεγάλο μπαμ στο Λος Άντζελες όταν διακόσμησε με πολύ τολμηρό τρόπο το ξενοδοχείο Beverly Hills' Avalon Hotel. Από τότε συνεργάστηκε με μεγάλα καταστήματα όπως το Bergdorf Goodman ενώ δεν άργησε να ανοίξει δικό της κατάστημα στην οδό Melrose του Λος Άντζελες.

Οι καλύτερές της δουλειές σε ιδιωτικές κατοικίες προκαλούν αίσθηση με το προχωρημένο γούστο ενώ για φέτος που κυριαρχεί η metal τάση στη διακόσμηση η Κelly και πάλι βρέθηκε ένα βήμα μπροστά: χρησιμοποίησε το χρυσό!

Δες τις εντυπωσιακές φωτογραφίες για μια μοναδική τάση που θα κάνει πάταγο!

Στο χωλ του σπιτιού δεσπόζει ένα τραπέζι με χρυσή βάση που τονίζεται από το ακτινωτό σε άσπρο και μαύρο πάτωμα.

Στο σαλόνι χρησιμοποιήθηκε ξύλο πολύ κοντά στο χρώμα του χρυσού ενώ τα μοναδικά art deco φωτιστικά διαθέτουν χρυσές λεπτομέρειες.


Το μεταλικό τραπεζάκι και ο ροζ καναπές κάνουν τη διαφορά σε έναν χώρο αρκετά εξεζητημένο!

Προχωρημένη και "φανταχτερή", η τραπεζαρία κάνει αίσθηση για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκαν το μαύρο, το λευκό, το χρυσό αλλά και τα "βαριά" υλικά όπως το μάρμαρο.

Χρυσό στην κουζίνα; Και όμως δένει αρμονικά με ανοξείδωτες επιφάνειες και μαύρο γρανίτη.

Το άγγιγμα του Μίδα φαίνεται καθαρά σε αυτό το δωμάτιο όπου τη χρυσή κυριαρχία σπάει ένας σκούρος καναπές και ένα εντυπωσιακό γούνινο ριχτάρι.

Πιο λιτό, με τάσεις από την Άπω Ανατολή και ίσως τα 70s αυτό το καθιστικό συνδυάζει έξυπνα το χρυσό με το μαύρο και το άσπρο.

Οι ρίγες στο μπάνιο και στο διάδρομο δίνουν την αίσθηση ότι είσαι στην εποχή της Κλεοπάτρας και των Φαραώ!

Μια πιο χαλαρή νότα στην επιβλητική διάθεση των υπολοίπων δωματίων και λίγο πιο pop art, η κρεβατοκάμαρα και το γραφείο διαθέτουν ροζ πινελιές που χαρίζουν μια αίσθηση πιο παιχνιδιάρικη.

http://www.tlife.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Ζέσταμα» με Αβραμόπουλο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ζέσταμα» με Αβραμόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ