2013-02-17 22:06:07
Φωτογραφία για Κακοκαιρίας συνέχεια σε όλη τη χώρα – Μικρή βελτίωση στην Αττική
Χωρίς σημαντικές αλλαγές θα συνεχιστεί το χειμερινό σκηνικό του καιρού που επικρατεί σε όλη τη χώρα, με βροχές και καταιγίδες.

Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα, εκεί όπου τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα μετά το μεσημέρι με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Παράλληλα, στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία δεν θα έχει μεταβολές και θα κυμανθεί από 0-10 στη Βόρεια Ελλάδα, 5-11 στην Κεντρική, 6-14 στη Νότια και τη Δυτική Ελλάδα, ενώ στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη η ανώτερη θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι στο Αιγαίο, νοτιοανατολικοί μέτριοι στο Ιόνιο, ενώ στο βόρειο Ιόνιο θα είναι ισχυροί.

Στην Αττική, τα φαινόμενα θα είναι πιο ήπια, καθώς θα υπάρχουν αρχικά λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν, χωρίς ωστόσο να δώσουν βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7-11 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5-10 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ