2015-01-07 21:47:05
Φωτογραφία για ΒΓΗΚΕ Η... ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2 *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε κάτι διαφορετικό υπό το βλέμμα του Περέιρα και κάνοντας απλά... τα τυπικά έφυγε με τη νίκη με 0-2 από την έδρα του Φωστήρα και φυσικά την πρόκριση.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στον Φωστήρα και «κλείδωσαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Με πολλά νέα πρόσωπα, τους περισσότερους βασικούς να μένουν εκτός και τον Νικοπολίδη υπηρεσιακό τεχνικό ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς να ζοριστεί από τον Ταύρο, παίρνοντας τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Με πέναλτι που κακώς καταλογίστηκε ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 15’, με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται όμως για το γκολ του Ντοσεβί που δεν μέτρησε, αφού ολόκληρη η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή, στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γκαζαριάν στο 47’, ενώ με την κοντινή προβολή του Διαμαντάκου στο 83’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του.


Στα καθαρά αγωνιστικά Ο Ολυμπιακός θέλησε από νωρίς να... αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στο ματς. Στις κερκίδες του γηπέδου ήταν και νέος τεχνικός της ομάδας, κ. Βίτορ Περέιρα, που είδε από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Θρύλου. Από τα πρώτα λεπτά οι ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας και η υπεροχή τους, έφερε άμεσα αποτελέσματα. Στο 15' ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Φορτούνη να ευστοχεί από την «άσπρη βούλα». Ο Θρύλος, με πολλούς νέους στην σύνθεση του, ήταν ο κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να διπλασιάσει το σκορ στο 45', όταν ο Ντοσεβί σούταρε, ο Γρομητσάρης όμως έδιωξε την μπάλα προ κενής εστίας και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ο χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, όπου πέρασαν στον αγώνα οι Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ, Σάλιακας και Βέργος! Ο Θρύλος πίεζε συνεχώς για να πετύχει και άλλα γκολ στην αναμέτρηση, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 47΄ με τον Γκαζαριάν! Τελικά, το τέρμα ήρθε στο 82΄ από τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2, με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Φωστήρας ( Κ. Βαζέχα): Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης (46' Ράμα) , Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης (46' Κανελλόπουλος), Ποτουρίδης (66' Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.

Ολυμπιακός ( Α. Νικοπολίδης): Μέγιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57' Ιμπραΐμ Αμπντισαλάμ), Φορτούνης (79' Βέργος), Ντοσεβί (68' Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ