2013-02-18 11:11:04
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Απίστευτη καταγγελία - Δεν διαγνώσθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όγκος στο κεφάλι 5χρονου
Είναι πραγματικά από τις στιγμές που το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακούς και κάθε στιγμή που περνάει, ο θυμός να γίνεται όλο και μεγαλύτερος, ενώ μέσα από τις περιγραφές στην κυριολεξία να σου σηκώνεται η τρίχα την στιγμή που όλα όσα συνέβησαν αφορούν μικρό παιδί.

Μια απίστευτη καταγγελία έφτασε εχθές Κυριακή στο pamepreveza.gr για περιστατικό το οποίο ξεκίνησε στην Πρέβεζα, από το νοσοκομείο και κατέληξε σε χειρουργείο στο Αγ. Σοφία στην Αθήνα με τους γονείς ενός μικρού αγοριού μόλις 5 ετών να έχουν χάσει τον κόσμο μετά από όσα συνέβησαν και να ευχαριστούν τον θεό για το αποτέλεσμα που είχε αυτή η περιπέτεια.

Και ξεκίνησε από το νοσοκομείο στην Πρέβεζα όχι γιατί διεγνώσθει το πρόβλημα αλλά γιατί ΔΕΝ διεγνώσθει και ευτυχώς οι γονείς προχώρησαν ακόμα παραπέρα για μια δεύτερη γνώμη για το παιδί τους.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στο pamepreveza.gr, ο πατέρας του 5χρονου αγοριού όλα ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.


Ο μικρός μεταφέρθηκε το βράδυ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας όπου ο πατέρας του παιδιού ενημέρωσε τον γιατρό που τους δέχθηκε σχετικά με τα συμπτώματα που παρουσίασε ο 5χρονος καθώς και το ιστορικό του.

Σύμφωνα με τον πατέρα, το παιδί εξετάσθηκε από το γιατρό και οι γονείς πήραν την διαβεβαίωση ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και να επιστρέψουν στο σπίτι. Η εξέταση ήταν «οπτική» όπως συγκεκριμένα μας είπε ο πατέρας και δεν έγινε κανένας εργαστηριακός έλεγχος - εξετάσεις, στο 5χρονο αγόρι.

Τα συμπτώματα όμως που παρουσίαζε ο μικρός εξακολουθούσαν και έτσι αποφασίστηκε να μεταβούν στα Γιάννενα, προκειμένου να πάρουν και μια δεύτερη γνώμη κάτι που έγινε την Πέμπτη.

Και εδώ αρχίζει η ιστορία να γίνεται στην κυριολεξία απίστευτη με το γονιό να μας διηγείται ότι είχε συμβεί, φανερά ταραγμένος και συγκινημένος αφού κατάφερε να σωθεί το παιδί του.

Στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα, η υπεύθυνη γιατρός που εξέτασε το παιδί μπορεί σε πρώτη φάση να μη διέγνωσε κάτι σοβαρό, πλην όμως θέλησε και επέμενε να προχωρήσουν σε περαιτέρω εργαστηριακές και άλλες εξετάσεις (αξονικές τομογραφίες κ.λπ.) διαφορετικά, όπως μας εξηγεί ο πατέρας του παιδιού, η γιατρός δεν θα επέτρεπε να φύγει από το νοσοκομείο ο μικρός. Ο πατέρας δέχθηκε και έτσι και έγινε…

Οι εξετάσεις έδειξαν κάτι το οποίο θα απεύχονταν όλοι.

Στον μικρό διαγνώσθηκε όγκος στο κεφάλι ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δημιουργούσε και τα προβλήματα.

Αμέσως ξεκίνησαν οι διαδικασίες μεταφοράς του μικρού αγοριού στην Αθήνα όπου εισήχθη στο Αγ. Σοφία και το Σάββατο χειρουργήθηκε με επιτυχία, όπως μας είπε ο πατέρας, ενώ από το κεφάλι του παιδιού αφαιρέθηκε όγκος 4Χ3 εκατοστών.

Σήμερα ο μικρός έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναρρώνει στο νοσοκομείο με τους γονείς να πατούν και πάλι στα πόδια τους και να ευχαριστούν όλους όσους βοήθησαν να γίνει το παιδί τους καλά.

Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν τρέφουν τα ίδια συναισθήματα για το νοσοκομείο της Πρέβεζας…

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ