2013-02-20 17:59:04
Φωτογραφία για Συνεχίζει κανονικά στον Άρη ο Μιχαλήτσος
Με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στην άκρη του πάγκου του θα συνεχίζει να πορεύεται ο Άρης σε αντίθεση με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί το προηγούμενο 48ωρο.

Σε αντίθεση με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί το προηγούμενο 48ωρο ο Άρης θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Γιάννη Μιχαλήτσο στην άκρη του πάγκου του.

Αυτό προέκυψε στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας με αποτέλεσμα το θέμα προπονητή που είχε προκύψει να έχει περάσει στο χρονοντούλαπο. Σημαντικό ρόλο στην παραμονή του Μιχαλήτσου έπαιξε σίγουρα η στήριξη των ποδοσφαιριστών του Άρη όπως αυτή είχε εκφραστεί από το πρωί της Δευτέρας.

Λίγες ώρες μετά την σημαντική νίκη επί του Παναθηναϊκού στο "Κλεάνθης Βικελίδης",στην συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας ο Μιχαλήτσος είχε ουσιαστικά ανοίξει την πόρτα της αποχώρησής του από την άκρη του πάγκου του Άρη ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ.

Κι όσο για την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έκρινε πως θα η καλύτερη λύση για την συνέχεια της μάχης της παραμονής θα ήταν να συνεχίσουν ως έχουνε ενωμένοι και συσπειρωμένοι. Κι αυτό γιατί μεταξύ άλλων δεν υπήρχε λόγος να πάρουν σε αυτό το χρονικό σημείο το ρίσκο ενός ξένου προπονητή που θα ήταν ο 5 προπονητής στην φετινή αγωνιστική περίοδο.


Με τον συγκεκριμένο και τον χρόνο του να χρειαζότανε, χωρίς να υπάρχει η πολυτέλεια, για να μπει και στην λογική του Άρη αλλά και της ελληνικής πραγματικότητας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μετά το χθεσινό ρεπό της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν και πάλι σήμερα στην δράση με διπλή προπόνηση εν όψει του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί γυμναστήριο και το μεσημέρι προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου όπου αναμένεται να δοκιμάσει ο Νίκος Ψυχογιός και ανάλογα θα φανεί αν θα έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον "δικέφαλό" του.

Απών θα είναι και ο Νταβίντ Αγκάνθο που από την Δευτέρα βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του την Ισπανία καθώς έχει δηλωθεί να απουσιάσει στα επόμενα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ολυμπιακό (24/02, 19:30) και Βέροια (04/03, 19:30) για να εκτίσει τις ισάριθμες αγωνιστικές της τιμωρίας του από τις εφτά κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ