2013-02-20 19:23:03
Φωτογραφία για ΜΑΡΤΙΝΕΘ : ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ 90ΛΕΠΤΟ
Ως μια έμπειρη ομάδα που μπορεί να χειριστεί το υπέρ της 3-0 σε μια δύσκολη έδρα, χαρακτήρισε την ομάδα του ο προπονητής της Λεβάντε, Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, στην συνέντευξη τύπου για την ρεβάνς της Πέμπτης.

Αρχικά ο Μαρτίνεθ, ο οποίος μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και στάθηκε στην βοήθεια των Βύντρα και Καράμπελα στο κομμάτι της... "κατασκοπείας" των ερυθρόλευκων, ρωτήθηκε για το κατά πόσον θεωρεί πως η Λεβάντε έχει ήδη περάσει μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα: "Εμείς θεωρώ ότι έχουμε την ωριμότητα για να αντιμετωπίσουμε το ματς όπως χρειάζεται. Ξέρουμε τα ΜΜΕ στην Ελλάδα μιλούν για πιθανή ανατροπή ενώ στην Ισπανία είναι λίγο διαφορετικά. Δεν επηρεαζόμαστε από αυτό. Είμαστε πολύ έμπειρη ομάδα και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα σκληρό 90λεπτο και πως πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί εκεί θα κριθεί η πρόκριση".

Ερωτηθείς για το κατά πόσον θα κατεβάσει πιο αμυντικογενές σχήμα ο Μαρτίνεθ είπε: "Πρώτα απ' όλα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός το απέδειξε και στο πρώτο ματς ότι είναι πολύ επικίνδυνος
. Έχει ένα πολύ καλό οπλοστάσιο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να τον κερδίσεις ή και να του βάλεις γκολ. Θα προσέξουμε την άμυνά μας πολύ και θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις αρετές μας στην επίθεση. Ξέρουμε όμως όπως είπα και πριν πως μας περιμένουν 90 πολύ σκληρά λεπτά".

Για την βοήθεια των Βύντρα και των Καράμπελα στο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αλλά και για το πιο υψηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας του ισπανικού πρωταθλήματος σε σχέση με το ελληνικό ο Μαρτίνεθ τόνισε: "Θα απαντήσω στην 1η ερώτηση και το επόμενο θα πάει στον Νίκο. Φυσικά και λόγω ότι είναι Έλληνες και είναι διαρκώς μαζί μας μας μιλούν διαρκώς για το παιχνίδι και τον Ολυμπιακό. Τους έχουμε ρωτήσει συγκεκριμένα πράγματα ενώ έχουμε και το δίκτυο του σκάουτινγκ που ήρθαν εδώ οπότε ξέρουμε αρκετά.

Ήταν σίγουρα πολύτιμη η βοήθεια των δύο παικτών για τον Ολυμπιακό και ειδικά του Βύντρα που μας είπε πως είναι ακριβώς τώρα η ελληνική ομάδα. Ο Νίκος έκανε μία πολύ καλή εκκίνηση. Ξεκίνησε πολύ καλά. Μετά δεν είχε έρθει ακόμα ο Χουανφράν, στην συνέχεια για κάποιους λόγους δεν ήταν βασικός. Αυτό δεν θα του άρεσε πάρα πολύ. Γενικά έχει προσφέρει πολλά και έχει αγωνιστεί καλά. Δυστυχώς στο τελευταίο ματς δεν το τελείωσε λόγω αποβολής. Ο Λουκάς έχει συμβόλαιο. Και οι δύο θα προσφέρουν πολλά αλλά ο Νίκος έχει ήδη βοηθήσει πολύ".

Ο Μαρτίνεθ δέχθηκε έντονο πρέσινγκ από τους Ισπανούς ρεπόρτερ για την αρχική σύνθεση και τον Μπαγιεστέρος: "Ξέρετε όλοι πως κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο ματς στο Σαν Σεμπαστιάν. Υπάρχει πολύ λίγος χρόνος ανάμεσα σε αυτά τα ματς. Κάποιοι παίκτες έχουν κάποιες ενοχλήσεις. Θα δούμε στην προπόνηση και για την ενδεκάδα και για τον Μπαγιεστέρος. Ελπίζω να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα παιχνίδι 90 λεπτά".

Για το κατά πόσον βοήθησε το Β' μέρος με την Σοσιεδάδ στον σχεδιασμό του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνεθ τόνισε: "Είναι αλήθεια πως το ματς στο Σαν Σεμπαστιάν είχε ένα φοβερό ρυθμό. Δεν μου αρέσει να λέω για το εάν ήταν κακό ή καλό παιχνίδι. Έχει να κάνει με το πόσο επηρεάζει την φυσική κατάστασή σου ένας αγώνας. Έχει σημασία πως ο Μπαγιεστέρος και ο Νίκος που είχαν καιρό να παίξουν, αγωνίστηκαν. Ελπίζουμε πως το αυριανό ματς δεν θα συναντήσουμε τόσες αντιξοότητες όπως σε εκείνον τον αγώνα".

Στην τελευταία ερώτηση ο Μαρτίνεθ κλήθηκε να απαντήσει για το εάν ο Ολυμπιακός μετά το 3-0 θα παίξει πολύ ανοιχτά αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους για την ομάδα του, υπογραμμίζοντας πως "ξεκινώντας θέλω να πω ότι ξέρουμε πως η πρόκριση κρίνεται σε 180 λεπτά. Στο πρώτο πήραμε εμείς το προβάδισμα. Κερδίσαμε εμείς. Μένουν ακόμα 90 λεπτά δύσκολα και δυνατά. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται. Ο Μίτσελ ξέρει εμένα και εγώ αυτόν. Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και το πως παίζουμε. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος και στις αντεπιθέσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να θωρακίσουμε την άμυνά μας και να παίξουμε και το παιχνίδι των αντεπιθέσεων".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΣΙΔΙΚ:
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΣΙΔΙΚ:
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ