2013-02-20 20:50:05
Φωτογραφία για Ποιους έψαξε να βρει στη λίστα Λαγκάρντ ο Παπακωνσταντίνου
Την αναζήτηση των λέξεων – κλειδιά, «George Papandreou», «Papakonstantinou» και «Κοzani» φέρεται να χρησιμοποίησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωσναντίνου, επεξεργαζόμενος την λίστα Λαγκάρντ.

Αυτό προκύπτει μετά την αναζήτηση που πραγματοποίησε στα ηλεκτρονικά αρχεία της λίστας, σύμφωνα με τις πληροφορίες για τα όσα κατέθεσαν στην προανακριτική χθες οι δύο πραγματογνώμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, με τους οποίους και θα συνεχιστούν σήμερα το απόγευμα οι εργασίες της επιτροπής που διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τους δύο πραγματογνώμονες της ΕΛΑΣ, υπήρχε η δυνατότητα να γίνει αναζήτηση με λέξεις – κλειδιά και να ανοιχτούν τα 47 αρχεία, που περιείχε το ηλεκτρονικό μέσο αποθήκευσης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, ο πρώην υπουργός Οικονομικών χρησιμοποίησε για την αναζήτηση τις «λέξεις – κλειδιά», «George Papandreou», «Papakonstantinou» και «Κοzani». Να σημειωθεί ότι η Κοζάνη ήταν η πρώτη εκλογική περιφέρεια του πρώην υπουργού.

Πηγή: newsbeast
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ