2013-02-22 10:30:07
Φωτογραφία για «Κατά 80 % έτοιμοι ενόψει ΟΥΕΦΑ»
Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό σχετικά με τον πρώτο έλεγχο της ΟΥΕΦΑ, τη στιγμή που ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Έκτακτο Δ.Σ. αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Τριφύλλι, με σκοπό να προκηρυχθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκατ. ευρώ. Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έχει βρει κλειστές -σχεδόν- όλες τις πόρτες που έχει χτυπήσει, ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το γεγονός ότι θα προκηρυχθεί ΑΜΚ, δεν αποκλείεται να οφείλεται σε κάποιο... κρυφό χαρτί που ενδεχόμενος κρατάει ο πρόεδρος των «πρασίνων», σύμφωνα με το «Goal».

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκφράζουν την αισιοδοξία τους ενόψει του πρώτου ελέγχου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στις 28 Φεβρουαρίου. Όπως χαρακτηριστικά μάλιστα φέρεται έλεγε στέλεχος της ΠΑΕ, «κατά 80% είμαστε έτοιμοι». Οι περισσότερες εξάλλου οφειλές προς τους παίκτες έχουν ήδη διακανονιστεί, τη στιγμή που δεν έχει γίνει και καμία προσφυγή.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ