2013-02-23 20:27:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Στις κάλπες προσέρχονται ξανά αύριο οι Κύπριοι
Στις κάλπες προσέρχονται αύριο για τον β΄γύρο των Προεδρικών εκλογών οι 571 εκλογείς στην Πάτρα για τον επαναληπτικό γύρο των προεδρικών εκλογών που θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με τον υπόλοιπο λαό της Κύπρου.

Η προεκλογική εκστρατεία των δύο διεκδικητών του προεδρικού θώκου, Νίκου Αναστασιάδη και Σταύρου Μαλά, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με τη διεξαγωγή της τελευταίας μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης (Debate).

Στην υπηρεσία εκλογών γίνονται οι τελευταίες προετοιμασίες για την Κυριακή, με τους αρμοδίους να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι για άλλη μια φορά θα κυλήσουν όλα ομαλά.

Δικαίωμα ψήφου στην αυριανή επαναληπτική εκλογή στην Πάτρα, όπως και στον α’ γύρο, έχουν οι 571 εγγεγραμμένοι εκλογείς.

Εκλογικό Κέντρο Πάτρας: Θα είναι στο Μέγαρο λόγου και τέχνης στην Πλατεία Γεωργίου.

Θα λειτουργήσουν 1,139 εκλογικά κέντρα από τα οποία τα 40 βρίσκονται εκτός Κύπρου. Οι κάλπες ανοίγουν στις επτά το πρωί και κλείνουν στις έξι το απόγευμα, με διάλλειμα μιας ώρας μεταξύ δώδεκα και μία. Όπως όλα δείχνουν, γύρω στις επτά το βράδυ της Κυριακής θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα και η ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του εβδόμου στη σειρά, όπου και είναι προγραμματισμένη να γίνει στις δέκα το βράδυ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος– Ελευθερία» στην Λευκωσία.

Πηγή: www.patrasnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ