2013-02-24 12:00:09
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Τις πληγές του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Europa League θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30, Novasports 2), επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τον άσχημο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League και πλέον επικενρώνονται αποκλειστικά στην ελληνική πραγματικότητα, όπου πρέπει να κάνουν το αυτονόητο: να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας και φυσικά το Κύπελλο Ελλάδας.

Μπορεί εδώ και μερικές μέρες να έχει ξεκινήσει, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο προγραμματισμός της νέας σεζόν, όμως ο Μίτσελ και η διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν τονίσει ότι η ομάδα πρέπει να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στους αγώνες που απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Άλλωστε, και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να δώσουν χαρά στον κόσμο τους μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν απέναντι στη Λεβάντε, η οποία τους έκοψε απότομα τα όνειρα που είχαν για διάκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.


Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι ο Άρης θα έχει δυνατή μεσαία γραμμή και για αυτό ζήτησε από τους παίκτες του... «να ανοίξετε το παιχνίδι στα άκρα» και να μπορέσουν με αυτό τον τρόπο να ανοίξουν την κλειστή αντίπαλη άμυνα.

«Παίζουν κλειστά, πρέπει να έχουμε συνεχή κίνηση», τόνισε ο 50χρονος προπονητής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κάρολ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Παπάζογλου, Μανωλά, Σιόβα (ή Παπαδόπουλο) και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, ενώ στα χαφ θα παίξουν ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Τζιμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Μασάντο και Μήτρογλου.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κοντρέρας, Φουστέρ, Πάντελιτς και για λόγους τακτικής οι Ντιακιτέ, Μοντέστο και ο τιμωρημένος από τον Ισπανό, Πίνο.

Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους, έχουν στο μυαλό τους το ματς του πρώτου γύρου και την ισοπαλία που είχαν αποσπάσει, όμως στο Καραϊσκάκη έχουν να αντιμετωπίσουν έναν Ολυμπιακό που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τον αποκλεισμό από τη Λεβάντε και ψάχνει θύμα να... ξεσπάσει.

Σε ένα ματς που οι "κίτρινοι" γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ζητήσουν πολλά, αλλά θα διεκδικήσουν το καλύτερο στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών, Μάρκου Βελλίδη, Νικου Ψυχογιού και του τιμωρημένου, Νταβίντ Αγκάνθο. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η αποστολή: Διούδης, Γκελής, Κοέλιο, Πουλίδο, Αγγελούδης, Γιαννιώτας, Διαμαντάκος, Ζαραδούκας, Ηρακλής, Καζναφέρης, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Σουνάς, Τάτος, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sunday look: Φορέστε το κολάν σας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sunday look: Φορέστε το κολάν σας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ