2013-02-25 16:25:44
Φωτογραφία για Λαμία-Αποκάλυψη: Μέσα από κλεμμένο βαν παρακολουθούσαν οι ληστές τον 37χρονο επιχειρηματία
Προς όλες τις κατευθύνσεις οι έρευνες της αστυνομίας για την θρασύτατη ληστεία της Παρασκευής που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή Όλα δείχνουν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τις κινήσεις του 37χρονου επιχειρηματία κρυμμένοι μέσα από το ένα λευκό βαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport το λευκό Ford Transit , είναι κλεμμένο και φέρει πλαστές πινακίδες. Οι δράστες το είχαν παρκάρει στο δημοτικό πάρκινγκ, απέναντι από το κατάστημα του θύματος...

Είχαν επιλέξει ένα σημείο που να έχουν οπτική επαφή με το κατάστημα και παρακολουθούσαν τις κινήσεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του LamiaReport, είχαν βάψει τα πίσω παράθυρα και είχαν αφήσει ανοιχτά κάποια σημεία μόνο για να παρακολουθούν (δείτε επόμενη φώτο)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο επιχειρηματίας είχε παρκαρισμένο το δικό του αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο, μέσα στο πάρκινγκ κοντά στο λευκό βαν, όπου τον περίμεναν οι ληστές.


Τελευταία στιγμή όμως άλλαξε γνώμη και πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του που ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου.

Οι δράστες που παρακολουθούσαν το κατάλαβαν και έτρεξαν για να τον προλάβουν την ώρα που άνοιγε την πόρτα του οδηγού και χωρίς κανένα ενδοιασμό δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν μέρα μεσημέρι καταμεσής του δρόμου μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών και των γειτόνων.

Το λευκό βαν, όπως και η μηχανή των δραστών θα μπουν στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μήπως βρεθούν αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα των θρασύτατων κακοποιών.

Οι αστυνομικοί επίσης εξετάζουν το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει από τις κάμερες, που πιθανός θα μπορούσαν αν καταγράψουν τις κινήσεις των ληστών.

Οι έρευνες προς το παρόν γίνονται προς όλες τς κατευθύνσεις και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες του είδους, που άλλωστε αποτυπώνεται στις κινήσεις τους, όταν "άνετοι", σαν να μην τρέχει τίποτα, μετά την ληστεία τους πυροβολισμούς, αλλά και την συμπλοκή τους με τον 37χρονο.

Δείτε τις σκηνές που κατέγραψε, από την αιματηρή ληστεία στη Λαμία, θαμώνας καφετέριας και στη συνέχεια δείτε τις φωτογραφίες από το λευκό Ford Transit, το οποίο κανείς δεν ξέρει ακόμα πόσες μέρες ήταν παρκαρισμένο εκεί.

Μάλιστα αν προσέξετε στο βίντεο που ακολουθεί το βαν των ληστών φαίνεται στο βάθος μέσα στο πάρκινγκ.

lamiareport.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ