2013-02-27 09:55:45
Φωτογραφία για Και το Όσκαρ της πιο μεθυσμένης συνέντευξης Τύπου απονέμεται στην Jennifer Lawrence
Για το τι πέρασε από το μυαλό της όταν έπεσε, αλλά και πώς έγινε απάντησε αμέσως μετά την απονομή του Όσκαρ η Jennifer Lawrence, η οποία αν θυμάστε ανεβαίνοντας τα σκαλιά του Dolby Theatre να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο της καλύτερης ηθοποιού διπλώθηκε στο φόρεμα Dior που φορούσε.

"Αν το έκανα κατά λάθος; Φυσικά", είπε με χιούμορ πριν προλάβει ο δημοσιογράφος να την ρωτήσει τι έγινε. "Τι έγινε; Τι εννοείτε τι έγινε; Δεν βλέπετε το φόρεμα; Προσπαθείστε να ανεβείτε τις σκάλες με αυτό το φόρεμα. Αυτό συνέβη".

Όσον αφορά στο τι πέρασε από το μυαλό της μόλις έπεσε, δήλωσε ότι αυτό που της ήρθε πρώτο ήταν μια πολύ κακή λέξη που αρχίζει από "F".

 

Σε ερώτηση σχετικά με την επιλογή του φορέματος είπε ότι σηκώθηκε το πρωί, το δοκίμασε και ευτυχώς της έκανε. Καμία άλλη ιδαίτερη διαδικασία δεν προηγήθηκε. "Μετά έκανα μπάνιο, βάφτηκα και ήρθα στα Όσκαρς" πρόσθεσε ζητώντας συγνώμη για τα γέλια της, αλλά πριν μπει στην συνέντευξη Τύπου ήπιε σφηνάκι. 

Στην απορία του δημοσιογράφου αν η επιτυχία ήρθε πολύ νωρίς ώστε να το αντέξει, δήλωσε ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα το αντέξει και τέλος πάντων τι να κάνουμε τώρα, την επέλεξαν!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο.

 
cosmo.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ