2013-02-28 22:09:03
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
Στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε στο γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» του Δήμου Βέλου Βόχας δεν πήραν μέρος ο Νίκος Σμαραγδής και ο Σωτήρης Σωτηρίου οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα και παρέμειναν στο ξενοδοχείο ενώ ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μίλαν Γιούρισιτς ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα.

«Από τη μια στιγμή στην άλλη τα παιδιά με ενημέρωναν πως είχαν πρόβλημα. Η κατάσταση δεν είναι καλή αλλά θα την ελέγξουμε», τονίζει ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Καζάζης ο οποίος δηλώνει για τον ημιτελικό του LeagueCupμε τον ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει στις 20:00 (Novasports):

«Ο ΠΑΟΚ μετά από ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα παρουσιάστηκε βελτιωμένος στον τελευταίο αγώνα με τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη αποδεικνύοντας πως έχει πολύ καλή ομάδα. Αυτό μας κάνει να είμαστε σε μεγάλη ετοιμότητα. Πρέπει να είμαι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση και το πόσο θα θέλουμε το παιχνίδι. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες και να απολαύσει ο κόσμος ωραίο θέαμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ