2013-03-02 09:53:03
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση με «πλούσια» δράση σε όλη τη χώρα
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που είχε διαπράξει τον τελευταίο χρόνο περισσότερες από 45 ληστείες στις περιοχές της Ηλείας, Αχαΐας, Αττικής, Ευβοίας, Ηρακλείου, Αρκαδίας, Κυκλάδων, Άρτας, Αργολίδας και Κορινθίας.

Συνελήφθησαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης επτά ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 43 έως 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης – συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ληστειών, κλοπών και πλαστογραφιών κατ’ εξακολούθηση. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται συνολικά είκοσι πέντε άτομα από τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των δεκατριών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται στην Εθνική Οδό Πατρών Πύργου οδηγώντας ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από τα Μακρύσια Κρεστένων Ηλείας. Του κλεμμένου οχήματος προπορευόταν ένα αυτοκίνητο, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός προκειμένου να επιτηρεί το δρομολόγιο και να ενημερώνει για την ύπαρξη αστυνομικών ελέγχων. Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη πολλών χιλιομέτρων κοντά στον κόμβο της Επιδαύρου στην Κορινθία, ενώ κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.


Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι είκοσι πέντε δράστες είχαν συστήσει, τον τελευταίο χρόνο, εγκληματική οργάνωση με διαρκή δράση η οποία με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, διέπραττε ληστείες και κλοπές κατ’ επάγγελμα και εξακολούθηση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Από το πορνό… στην πολιτική
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Από το πορνό… στην πολιτική
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ