2013-03-03 09:50:07
Φωτογραφία για ΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ : ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ... ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ
Ο μέσος των Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Βουτσιώτης, μίλησε στον «Γαύρο» και σχολίασε ότι οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ την περασμένη Πέμπτη και δίκαια πήραν τη νίκη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και είχαμε την κατοχή της μπάλας με διαφορά απέναντι στην Άντερλεχτ. Καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και ένα δεύτερο, με την Άντερλεχτ να μη μας απειλεί καθόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα χάσαμε λίγο που δεχτήκαμε αμέσως την ισοφάριση, αλλά συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό με την κατοχή. Όταν έγινε το πέναλτι μας λύθηκαν τα πόδια κι εκεί κρίθηκε το ματς.

Ο κόσμος ήταν εξαιρετικός για μία ακόμη φορά και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί μας βοήθησε πάρα πολύ. Το γεγονός ότι πρωταγωνιστούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά στην ακαδημία και ότι υπάρχει αρκετό μέλλον στην ομάδα για πολλούς παίκτες.

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε τελικό. Αφιερώνω την πρόκριση στην οικογένειά μου, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Όσον αφορά το πρότυπό του: «Πρότυπό μου είναι ο Ιμπαγάσα, δουλεύει και σαν προπονητής μέσα στο γήπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ