2013-03-05 18:22:07
Φωτογραφία για ΝΑΒΑΡΟ : ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ
Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από διάφορα προβλήματα, αλλά όπως δήλωσε, θα είναι έτοιμος στις κρίσιμες αναμετρήσεις, όπως η προσεχής απέναντι στον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ. (7/3, 21:45).

Ο 32χρονος Καταλανός γκαρντ αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την πελματιαία απονευρωσίτιδα στο αριστερό πόδι, ενώ τη θλάση στον δεξί δικέφαλό του στον πρώτο γύρο απέναντι στον Ολυμπιακό έχουν ακολουθήσει διάφορες μικροενοχλήσεις. Τον τελευταίο καιρό ο χρόνος ξεκούρασής του είναι αρκετός, αλλά ο ίδιος δήλωσε πως απλώς μετρά αντίστροφα για τις σημαντικές υποχρεώσεις της ομάδος του.

«Προσπαθώ να είμαι καλά, όταν θα έρθει το δύσκολο κομμάτι της χρονιάς. Ο στόχος μου είναι να είμαι έτοιμος, όταν θα πρέπει» είπε στο περιθώριο της παράδοσης του Copa del Rey 2013 στο Μουσείο της ομάδας και συνέχισε αναφορικά με την προσεχή συνάντηση στο ΣΕΦ, αλλά και με τη συνέχεια της Ευρωλίγκας:

«Αν δε συμβεί τίποτα απρόοπτο, η ομάδα θα είναι στα playoffs».

Να θυμίσουμε ότι, με 5 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του ΤΟΡ 16, η Μπαρτσελόνα είναι μόνη πρώτη στον στ' όμιλο με 8-1...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ