2013-03-06 14:02:03
Φωτογραφία για Συμβουλές για να οργανώσετε την αποθήκη σας
Άχρηστο δωμάτιο, χώρος για να εναποθέτετε αντικείμενα, «Τρίγωνο των Βερμούδων» για τα αχρείαστα πράγματα Όποια άποψη και αν έχετε για την αποθήκη σας, οφείλετε να την διατηρείτε οργανωμένη, εάν θέλετε να είναι χρηστική και να βρίσκετε γρήγορα αυτό που αναζητάτε εκεί. Σας παρουσιάζουμε ορισμένες προτάσεις, για το πώς θα την οργανώσετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Αδειάστε και καθαρίστε. Απομακρύνετε τα πάντα από μέσα και δώστε λίγη καθαριότητα στο χώρο. Μπορείτε αφού την καθαρίσετε ακόμα και να τη βάψετε για να δώσετε έναν ευχάριστο τόνο.

Κατηγοριοποιήστε. Καθώς απομακρύνετε τα αντικείμενα, βάλτε τη σε κατηγορίες ανάλογα το είδος τους ή τι θέλετε να τα κάνετε (π.χ. για πέταμα, για δωρεά κ.α.).

Ετικέτες. Φροντίστε να καταγράψετε τι περιέχει το κάθε αποθηκευτικό μέσο που θα χρησιμοποιήσετε.

Δώστε προσοχή. Φροντίστε να πραγματοποιήσετε τη συγκεκριμένη διαδικασία όταν θα είστε μόνοι σας για να μπορείτε να συγκεντρωθείτε.


Δωρεές. Αποφασίστε να δωρίσετε τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια. Για παράδειγμα ρούχα σε καλή κατάσταση μπορούν να δοθούν σε ιδρύματα. Αντίστοιχα ορισμένα χρηστικά αντικείμενα, μπορείτε να τα δώστε σε φιλικές οικογένειες, που ίσως φανούν χρήσιμα.

Τοποθέτηση. Όταν τοποθετήσετε πίσω τα πράγματά σας, πρέπει να τα έχετε σωστά τακτοποιημένα. Μην παραλείψετε να βάλετε στις πιο προσιτές θέσεις τα αντικείμενα, που θα χρησιμοποιήσετε πιο άμεσα. Μπορείτε να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο μοτίβο με τα εποχιακά είδη.

Εργαλεία που θα σας βοηθήσουν

Στην όλη διαδικασία, είναι πολύ πιθανό να σας φανούν χρήσιμα τα παρακάτω αντικείμενα:

1. Ρυθμιζόμενη ραφιέρα με διαχωριστικά

2. Ερμάριο με κλειδαριά

3. Πλαστικές σακούλες

4. Καλύμματα για ράφια

5. Γατζάκια για να κρεμάσετε

6. Σκαμνάκι-σκαλιά για να καθαρίσετε και να τα τακτοποιήσετε τα πιο ψηλά σημεία

flowmagazine.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ