2013-03-08 19:11:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια δείχνει την έξοδο σε δημόσιους υπαλλήλους
Ήρθε η ώρα κάποιοι «σκληρά εργαζόμενοι» κύριοι και κυρίες δημοσίων οργανισμών να πάρουν τα μπογαλάκια τους και να μας αδειάσουν επιτέλους τη γωνιά (κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει χρόνια πριν μπας και δούμε άσπρη μέρα).

Και επειδή το δίκαιο και το σωστό δεν τους συμφέρει και δεν τους αρέσει που θα χάσουν τη βολή τους αφού δεν έχουν την ικανότητα και τα προσόντα να επιβιώσουν, προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια και κινητοποιούν λυτούς και δεμένους για να σώσουν τη θεσούλα τους.

Και σαν κομπλεξικοί τύποι που είναι, βγάζουν όλη τη χολή που μπορούν για τους συναδέλφους τους. Ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και δεν έχουν μπει με «δόντι»!

Βαρβάτες τέτοιες περιπτώσεις είναι αυτή του ΤΑΙΠΕΔ, όπως παλιότερα της Ολυμπιακής και της ΔΕΗ, των οποίων κάποιοι πικραμένοι υπάλληλοι που είναι έτοιμοι να περάσουν την πόρτα της εξόδου καρφώνουν δεξιά και αριστερά συναδέλφους τους με δήθεν εκ των έσω πληροφορίες που διοχετεύουν στον τύπο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Έλεος πια με τους κομπλεξικούς. Λεφτά δεν έχουμε, στον ήλιο μοίρα δεν έχουμε, λέμε μήπως συμμορφωθεί το ρημάδι το κράτος μήπως και φτιάξουν λίγο κάποια στιγμή τα πράγματα και αυτοί εκεί! Το χαβά τους!

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ